Næseforstørrelse / næsekorrektion uden kirurgi (non-surgical nose job)

Midlertidige fillers som Perlane, Restylane, Juvederm, Belotero, Radiesse, Esthelis og Teosyal kan bruges til at forstørre næsen. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Resultatet er dog ikke permanen ...

Om næseforstørrelse / næsekorrektion uden kirurgi (non-surgical nose job)

Midlertidige fillers som Perlane, Restylane, Juvederm, Belotero, Radiesse, Esthelis og Teosyal kan bruges til at forstørre næsen. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Resultatet er dog ikke permanent.

Denne behandling kaldes ofte for næsekorrektion eller næseoperation uden kirurgi, idet man kan opnå en bedre form på næsen ved at løfte næsetippet eller udglatte buler på næseryggen. Næsen kan dog aldrig blive mindre ved denne metode, da korrektionen består i, at en filler sprøjtes ind.

Generelt om indsprøjtning af ikke-permanent filler

Perlane og Restylane er en krystalklar gelé, der er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre eksisterer naturlurligt i alle levende organismer.

En af fordelene ved disse produkter er, at substansen – altså hyaluronsyren – forekommer naturligt i mennesker og alle dyr, hvorfor allergiske reaktioner er sjældne.

Resultatet af en behandling kan ses med det samme. Men vær opmærksom på, at Perlane og Restylane har effekt i op til ét år (6-12 måneder), hvorefter man skal have endnu en behandling.

Hvis man ønsker et permanent resultat, med samme kosmetiske resultat som Perlane og Restylane, kan man vælge et andet fyldstof kaldet Aquamid.

Proceduren

Behandleren vil starte med at desinficere din hud for at undgå infektion. Med en tynd nål injiceres Perlane eller Restylane ind i det øverste lag af huden. Hyaluronsyren binder vand og ekspanderer derved vævet. Nålestikkene kan gøre en smule ondt. Antallet af stik afhænger af behandlingens karakter og omfang.

Bedøvelse

Ingen bedøvelse eller lokalbedøvelse. Behandlingen foretages ambulant.

Bi-virkninger

Efter behandlingen vil det behandlede område være rødt og ømt. Måske vil man også føle, at huden kløer. Dette forsvinder typisk efter 1-2 dage. Der går typisk lidt længere tid før hævelserne har lagt sig helt.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for, at bakterier bliver ført ind under huden ved injektionen. Dette kan give infektion, som kan vise sig ved hævelser, intens varme og smerter.

Allergiske reaktioner, opblussen af akne og misfarvninger af huden er sjældne risici.

Heling og bedring

Arbejde kan genoptages straks efter behandling. Det tilrådes ikke at berøre det behandlede område indtil 6 timer efter behandling. Herefter kan let make-up anvendes.

Derudover bør du ikke udsætte det behandlede område for kraftig varme (sol eller solarium) eller kraftig kulde i op til 3 uger.

Behandlingens varighed

.

Behandlingen tager under en halv time.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Inden behandlingen skal patienten til forundersøgelse hos en læge eller en sygeplejerske.
 • Som medhjælp må bruges personer med dokumenterede, relevante kvalifikationer.

En medhjælp må gerne selvstændigt udføre behandlingen, uden en læge er til stede. Den ansvarlige læge skal blot have sin daglige gang på klinikken.

Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Injektionsbehandling (indsprøjtning)

textsms0
remove_red_eye0
watch_later 4 måneder, 2 uger
Avatar of Furmami by Klara
textsms0
remove_red_eye2
watch_later 7 måneder, 3 uger
Avatar of Vica by Mulle
textsms1
remove_red_eye33
watch_later 11 måneder, 3 uger
Avatar of NynneSmil by Nynnesmil
textsms0
remove_red_eye4
watch_later 1 år
Avatar of Ninthe by Ninthe
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.