En navle, som er udstående, stor, hængende eller på anden måde ikke har et ønskværdigt udseende, kan rettes med en mindre operation.

Generelt om behandlingen

Navlekirugi kan omforme eller flytte navlen til et nyt område. Denne operation kan være særligt gavnlig for personer, som har tabt en større mængde vægt.

Navlekirugi har ingen effekt på vægten og er kun beregnet til at ændre navlens udseende eller placering.

Operationen er en af de mest simple, der findes, og tager som regel under 1 time at udføre.

Egnethed

Sunde og raske personer over 18 år og med realistiske forventninger til resultatet.

Proceduren

Proceduren for denne operation afhænger af patientens individuelle situation.

En operation for at løfte navlen involverer typisk fjernelsen af hud omkring navlen for at flytte den højere op, hvorefter der sys sammen.

For de, som blot ønsker en smukkere navle, vil lægen korrigere via små snit i eller omkring navlen.

Bedøvelse

Operationen kan udføres under lokal eller fuld bedøvelse.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling og dårligt kosmetisk resultat samt for blodansamlinger.

Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Heling og bedring

De fleste kan vende tilbage til deres arbejde dagen efter operationen. Sårhelingstiden varierer meget alt efter omfanget af operationen, men generelt er man hurtigt klar til at udføre sine daglige gøremål.

Behandlingens varighed

Resultatet er forholdsvist permanent. Dog kan faktorer så som vægtøgning og graviditet ændre på kropsformen og derved også navlens udseende.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Der må ikke anvendes medhjælp.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.