Anmeldelser af næseoperation / næsekorrektion

En næseoperation har til formål at ændre næsens form. Som regel foretages operationen på grund af et ønske om et bedre udseende, men operationen kan i nogle tilfælde også afhjælpe vejrtrækningsproblemer. Læs mere

Læs mere om næseoperation / næsekorrektion

82%
Syntes, det var det værd
Samlet karakter:
starstarstarstarstarstar
Ud fra 45 anmeldelser
 • Det var det værd

  37
 • I tvivl

  7
 • Var ikke det værd

  1
Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 3 af 5.
Vi fandt 45 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Jens Ahm
B
Foretaget i februar 2012
Capio Privathospitaler

Han måtte operere to gange, da næsetippen dryppede efter 1. operation. Efter 2. operation er der kommet bule på næseryg og næsetippen er blevet tykkere og skæv. Har efterfølgende hos anden kirug fået fjernet to knude ...

starstarstarstarstar
Ole Momsen
T
Foretaget i september 2019
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

Jeg er blevet opereret i næsen (næsekorrektion) af Ole Momsen fra Aros i Århus og resultatet er spot on!! Ole er super sød og professionel - kan bestemt anbefales.

starstarstarstarstar
Dr. Farooq
N
Foretaget i april 2019
Printzlau Privathospital

Har lige fået udført en næsekorrektion af Dr. Farooq, har endnu ikke fået gipsen af, men indtil videre er jeg meget glad. Forløbet har været helt fantastisk, jeg var nervøs uden grund. Anæstilæge Troels, sygeplejersk ...

starstarstarstarstar
Ole Momsen
A
Foretaget i januar 2018
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

Medarbejderne derude er alle så søde. Jeg blev på operationsdagen taget godt imod. Dernæst var sygeplejesken der skulle finde tøj til mig, gennemgå hvad der skulle ske under operationen mv. Var så sød. Hun fulgte mig ...

starstarstarstarstar
Dr. Reha
Å
Foretaget i oktober 2015
Dr.Reha

Rigtig god oplevelse! Dr.Reha er en virkelig dygtig kirurg, og hans personlig assistent Umran er meget omsorgsfuld og nærværende.

starstarstarstarstar
Aksel Grøntved
V
Foretaget i oktober 2015
Privathospitalet H. C. Andersen Klinikken

Blev fra præcis 2 uger siden opereret hos Aksel, da jeg er fra sjælland skulle vi køre turen frem og tilbage et par gange, men det har været det hele værd. Aksel og alle sygeplejerskerne og lægerne på klinikken ha ...

starstarstarstarstar
Maryam Nazem
G
Foretaget i december 2013
CosmeCare

Jeg fik foretaget en næsekorrektion med Juverderm Voluma. Jeg fik filleren på før og efter bumpet på min næse, og nu har jeg en mere symmetrisk side profil (i mine øjne) Maryam Nazem var meget professionel og imødeko ...

starstarstarstarstar
Aksel Grøntved
E
Foretaget i juli 2013
Privathospitalet H. C. Andersen Klinikken

Jeg har haft en rigtig god oplevelse af både klinikken, sygeplejerskerne og lægen. Hvis jeg har haft spørgsmål i efterforløbet, har jeg kunnet ringe til afdelingen og alle har været behjælpelige med at svare på sp ...

starstarstarstarstar
Thomas Quist
B
Foretaget i december 2012
Aleris-Hamlet Hospitaler

Thomas Qvist har lavet et meget flot stykke arbejde. Venligt og professionelt personale. Resultatet er blevet mindst lige så godt som lovet.

starstarstarstarstar
Ole hedeager Momsen
B
Foretaget i juli 2012
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

Meget professionelt på alle områder. Han holdt hvad han lovede. Alt fungerede som det skulle, og man følte sig i gode og trygge hænder.

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt næseoperation / næsekorrektion

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.