Priser på fjernelse af modermærke (kirurgisk)

Traditionelt fjernes modermærker ved at man skærer dem bort. Indgrebet er forholdsvis ukompliceret og udføres de fleste steder.

Læs mere om fjernelse af modermærke (kirurgisk) Læs mere

Der blev fundet 21 klinikker i og tæt på , der tilbyder fjernelse af modermærke (kirurgisk):

Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Fjernelse af efterfølgende modermærker i samme indgreb 1.800 kr.
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”

Amalieklinikken er det største kosmetiske privathospital i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Konceptet er maksimal sikkerhed og tryghed, leveret af vores mange speciallæger som alle har en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet.

Klinikken har 3 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Pris
kr 3.800,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 24 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 1.204,-, Total, der skal betales: kr 5.004,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 31.8 %
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • 500 kr pr. ekstra (op til 3 stk.)
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
 • Naturlige resultater

Mange mennesker får med alderen kosmetisk skæmmende modermærker, fedtknuder, vorter og andre små forandringer i huden, som kan fjernes kirurgisk. Operationen foregår i lokal bedøvelse, og man lægger så vidt muligt snittet i hudfurernes retning.
Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 4.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 24 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 1.226,-, Total, der skal betales: kr 5.226,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 30.7 %
Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
 • efterfølgende pr. stk. 2000 kr.
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • efterføgelde pr. stk. 500 kr.
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet

1. modermærke koster kr. 1600,-. Efterfølgende koster kr. 400,- pr. stk.

Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Pris fra
kr 4.000,-
Privathospitalet Kollund
I Kruså og Fredericia
Privathospitalet Kollund
Udføres af speciallæge i plastikkirurgi.
Pris
kr 5.500,-
Jørgen Esmann ApS - Laserkirurgisk Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Jørgen Esmann ApS - Laserkirurgisk Klinik
Excision af modermærker med kniv 2 - 3.000 kr. Operation for hudkræft 2 - 6.000 kr. Operation for modermærkekræft 5 - 12.000 kr. Ved excision af modermærker ...
Pris fra
kr 2.000,-
Lyngby Plastikkirurgiske Klinik
I Kgs. Lyngby
Lyngby Hovedgade 57B
Lyngby Plastikkirurgiske Klinik
Pris fra
kr 2.000,-
Akademikliniken
I København K og Malmö
Akademikliniken
Pris fra
kr 4.500,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.