Fjernelse af modermærke (kirurgisk)

Traditionelt fjernes modermærker ved at man skærer dem bort. Indgrebet er forholdsvis ukompliceret og udføres de fleste steder.

Traditionelt fjernes modermærker ved at man skærer dem bort. Indgrebet er forholdsvis ukompliceret og udføres de fleste steder.

Generelt om behandlingen

Bortskæring af et modermærke er et lille kirurgisk indgreb, hvor det uønskede modermærke skæres væk.

Behandlingen udføres normalt først, hvis der er mistanke om begyndende modermærkekræft. Den kan dog også udføres af kosmetiske årsager.

Såfremt man har flere modermærker, eller har et modermærke på et synligt sted, og man kun ønsker dem fjernet af kosmetiske årsager, bør man overveje at få fjernet modermærker med non-ablativ laser eller IPL, som kan give et pænere resultat.

Proceduren

Under lokalbedøvelse skærer kirurgen det uønskede modermærke væk.

Bedøvelse

Der anlægges en lokalbedøvelse, der hvor modermærket skal bortskæres.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling og dårligt kosmetisk resultat samt for blodansamlinger.

Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling

textsms1
remove_red_eye681
watch_later 4 år
Avatar of tuttelutter by tuttelutter
textsms9
remove_red_eye639
watch_later 4 år
Avatar of susantrm by susantrm

textsms108
remove_red_eye5.9k
watch_later 4 år, 1 måned
Avatar of Bella by Bella
textsms0
remove_red_eye480
watch_later 4 år, 7 måneder
Avatar of Bella by Bella
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.