Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.)

textsms1
remove_red_eye59
watch_later 1 år, 7 måneder
Avatar of Dudi12 by Dudi12
textsms0
remove_red_eye18
watch_later 2 år
Avatar of JasminC by Jasmin
textsms0
remove_red_eye49
watch_later 2 år, 1 måned
Avatar of Hbo84 by Hbo84

Spørg Lægen: Nyeste ekspertsvar i Fjernelse af rynker

Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye9
watch_later 2 år, 7 måneder
by Anonym
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye18
watch_later 2 år, 9 måneder
Avatar of miss79 by Miss79
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye179
watch_later 2 år, 11 måneder
by Anonym
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.