Priser på maveballon (Gastric Balloon)

Da Sundhedsstyrelsen har ændret anbefalinger vedrørende maveballon, har Mylooks valgt at fjerne behandlingsteksten, indtil en revideret udgave kan udgives.

Læs mere om maveballon (Gastric Balloon) Læs mere

Der blev fundet 4 klinikker i og tæt på , der tilbyder maveballon (Gastric Balloon):

89 anmeldelserstarstarstarstarstar
Forårstilbud på Maveballon i Aarhus
Mylooks og Capio CFR går foråret i møde med et fantastisk tilbud på fedmebehandling med maveballon!
16.800,-
20.000,-
 
Mylooks anbefaler
KirurgiRejser.dk - Mediterraneo Hospital
I Glyfada, Athens og Frederiksberg
KirurgiRejser.dk - Mediterraneo Hospital
 • Spar op til 15.000 kr.
 • dansk læge

Vi består af en gruppe dedikerede medicinske eksperter, trænede over hele kontinentet, der primært er fokuseret på vægttabs kirurgi og langsigtet patient administration.

Vi er kompetente og i stand til at yde medicinsk støtte til dem med behovet for behandling af fedme permanent, ved hjælp af sikre, effektive og komfortable kliniske midler.

Vi tilbyder et omfattende vægttabsprogram, der er til at betale og som inkluderer en før operations konsultation og efter operations pleje i det nyeste fuld teknologisk udstyret privat hospital MEDITERRANEO HOSPITAL, beliggende i Athen, Grækenland.

Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris fra
kr 20.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 8.970,-, Total, der skal betales: kr 28.970,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.9 %
Salus Medical
I Stenlille og Bielsko-Biala
Salus Medical
Pris
kr 20.995,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.