Priser på LASIK-behandling af synsfejl

LASIK er den mest populære form for øjenoperation. Den er hurtig, effektiv, og meget skånsom. Komplikationer er sjældne, og resultatet er for mange en stor forbedring af livskvaliteten. Enhver, der bærer briller eller bruger kontaktlinser, kan let sætte sig ind i, hvor dejligt det måtte være, hv ...

Læs mere om LASIK-behandling af synsfejl Læs mere

Der blev fundet 4 klinikker i og tæt på , der tilbyder LASIK-behandling af synsfejl:

KirurgiRejser.dk - Kaskaloglu Eye Hospital
I Izmir og Frederiksberg
KirurgiRejser.dk - Kaskaloglu Eye Hospital
 • Med Zyoptix-Wavefront og Femtosekund (eeLASIK/Relex Smile)
 • Spar 20.000 kr.

Alle priser inkluderer behandling af begge øjne. Der benyttes kun multifokale linser fra verdens førende producenter, Carl ZEISS og ALCAN.

Globen Ögonklinik
I Göteborg og Århus C
Globen Ögonklinik
Normalpris: kr. 20.250,- Pris for studerende: kr. 16.200,- Priserne er inkl: Forundersøgelse, efterkontroller og efterfølgende medicin/øjendråber.
Pris fra
kr 16.200,-
EuroEyes Øjenlaser Center
I Frederiksberg
H.V. Nyholmsvej 21
EuroEyes Øjenlaser Center
LASIK (Laser in situ keratomileusis) er en laserstyret metode til at korrigere syns fejl (Nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl).
Pris
kr 30.000,-
Lasik-Klinikken ApS
I København Ø
Jens Taarnhøj, overlæge, øjenkirurg
Lasik-Klinikken ApS
18.750 for begge øjne. Prisen er inklusiv forundersøgelse og efterundersøgelse.
Pris
kr 18.750,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.