Priser på LASEK- / ELSA-behandling af synsfejl

LASEK (laser epithelial keratomileusis) er en laserkirurgisk metode, særligt udviklet til patienter med en meget tynd hornhinde, idet disse patienter ikke ville være egnede til den mere kendte LASIK-metode, som ellers er at foretrække.

Læs mere om LASEK- / ELSA-behandling af synsfejl Læs mere

Der blev fundet 5 klinikker i og tæt på , der tilbyder LASEK- / ELSA-behandling af synsfejl:

KirurgiRejser.dk - Kaskaloglu Eye Hospital
I Izmir og Frederiksberg
KirurgiRejser.dk - Kaskaloglu Eye Hospital
 • LASEK/No cut
 • Spar 10.000 kr.

Alle priser inkluderer behandling af begge øjne. Der benyttes kun multifokale linser fra verdens førende producenter, Carl ZEISS og ALCAN.

Odense Øjenlaser-klinik
I Odense C
Øjenambulatoriet
Odense Øjenlaser-klinik
Første konsultation: kr. 600,- (modregnes i totalprisen, hvis operation). LASEK: kr. 10.500,- pr. øje (inkluderer 3 kontroller efter operationen pr. øje).
Pris
kr 10.500,-
Øjenklinikken Henrik Wille
I Frederiksberg
Speciallægecentret v. Diakonissesti
Øjenklinikken Henrik Wille
Almindelig LASEK pr. øje 9.500 kr. LASEK med Zyoptix (Supersyn) 13.500 kr. pr. øje. Zyoptix-forundersøgelse uden efterfølgende behandling 1.200 kr.
Pris
kr 19.000,-
Globen Ögonklinik
I Göteborg og Århus C
Globen Ögonklinik
Normalpris: kr. 17.800,- Pris for studerende: kr. 14.240,- Priserne er inkl: Forundersøgelse, efterkontroller og efterfølgende medicin/øjendråber.
Pris fra
kr 14.240,-
Ophthalma Ögonklinik
I Göteborg, Sweden
Kungsgatan 10 B
Ophthalma Ögonklinik
10,000 per öga
Pris
ca. kr 14.696,-
Omregnet fra
SEK 20.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.