Billeder af lårplastik / lårløft

Efter et stort vægtab og ved en fremadskridende alder vil huden blive mindre elastisk, og huden kan begynde at hænge, hvilket kan være kosmetisk generende. Lårplastik er netop en kirurgisk procedure, som har til hensigt at fjerne slap og hængende hud samt overskydende fedt fra inderlårene. P ... Læs mere

Læs mere om lårplastik / lårløft

Vi fandt 7 sæt før- og efterbilleder fra lårplastik / lårløft

Inderlårsplastik

Gastric Bypass, vægttab 57 kg, 24 BMI enheder

Mini tangaløft

Efterbillede: Der er alene foretaget reduktion af hudoverskud. Arrene ligger på benenes indersider.

Tangaløft

Efter 3 måneder: Der er opnået et løft af både baller og lår.

Tangaløft

Efter 3 måneder: Arrenes placering gør dem usynlige forfra.

Tangaløft

Efter 3 måneder: Arrene blegner meget efter 1 år, og de er lokaliseret inden for sædvanlige trusser.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.