Kunstige negle i Jylland

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmeside ...

Læs mere om kunstige negle Læs mere

Der blev fundet 8 klinikker i , der tilbyder kunstige negle:

Medica Klinik
I Kolding
Adelgade 14, 1.
Medica Klinik
Pris fra
kr 250,-
Clinique Belle
I Viborg
Jernbanegade 10
Clinique Belle
Pris
kr 550,-
Beauty World
I Kolding
Fabriksvej 16
Beauty World
Pris
kr 600,-
Euro Clinic
I Åbyhøj
Tousparken 9
Euro Clinic
Pris
kr 450,-
BodyCare & Velvære
I Randers C
Vestergade 38
BodyCare & Velvære
Pris fra
kr 595,-
Fjordens Wellness
I Ringkøbing
Vester Kær 28
Fjordens Wellness
Pris
kr 495,-
Inter Treatment College
I Odense C
Vestergade 30, 1. sal
Inter Treatment College
Pris
kr 500,-
Kosmetolog Helle Lerche
I Skårup
Østergade 28
Kosmetolog Helle Lerche
Pris
kr 499,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.