Kindimplantat

Plastikkirurger bruger ansigtsimplantater til at forbedre og fremhæve ansigtets kontur. Disse implanter sørger for at skabe mere harmoni og balance til ansigtet. Kindimplantater har primært til formål at fremhæve kindbenene. Indsættelse af kindimplantater kan foretages alene, men mange gø ...

Generelt om behandlingen

Plastikkirurger bruger ansigtsimplantater til at forbedre og fremhæve ansigtets kontur. Disse implanter sørger for at skabe mere harmoni og balance til ansigtet.

Kindimplantater har primært til formål at fremhæve kindbenene.

Indsættelse af kindimplantater kan foretages alene, men mange gør det også i forbindelse med anden kosmetisk kirurgi. F.eks. ved ansigtsløftning, pandeløft eller øjenlågskirurgi af øvre eller nedre øjenlåg.

Implantatet kan variere i både form og størrelse, hvilket muliggør en individuel tilpasning alt efter patientens behov.

Proceduren

Kindimplantats-kirurgi er en forholdsvis lille operation.

Kindimplantaterne indsættes oftest igennem et snit i munden, og placeres direkte på, eller lige under, kindbenet.

Ved netop et intra-oralt snit (snit i munden) vil kirurgen bruge selv-opløselige tråde til at lukke snittet i munden med.

Efter operationen vil man påføres en forbinding for at minimere hævelser og ubehag.

Bedøvelse

Alt efter omstændighederne kan indsættelse af kindimplantater foregå i lokalbedøvelse kombineret med noget beroligende medicin. Dog er fuld anæstesi (bedøvelse) oftest at foretrække.

Bi-virkninger

Patientens evne til at bevæge munden og læberne vil være reduceret midlertidigt. Af andre bivirkninger kan nævnes; ubehag, hævelser, blodudtrædninger (blå mærker), følelsesløshed og/eller stivhed i ansigtet.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for at implantatet placeres upræcist, eller at der går infektion omkring det, hvorfor en ny operation vil være nødvendig.

Der også risiko for, at arvævet rundt om det kunstige implantat vil blive meget stramt og hårdt. Dette skyldes organismens reaktion på implantatets unaturlige form og kaldes kapselkontraktur eller kapselstramning.

Ved enhver operation er der risiko for komplikationer i forbindelse med bedøvelsen, blødninger, infektion, dårlig sårheling og blodansamlinger.

Ingen kirurgi er risikofri, men det er samtidig vigtigt at påpege, at meget alvorlige komplikationer er meget sjældne.

Heling og bedring

Arbejde kan genoptages efter ca. 1 uge. Der går dog normalt 2-4 uger før at man igen har et "normalt" udseende. Hovedet skal generelt holdes i ro efter operationen, og det tilrådes først at påbegynde aktiviteter, hvor hovedet bliver udsat for stød og rystelser, efter 6 uger.

Behandlingens varighed

Indsættelse af kindimplantater tager normalt mellem 30 og 45 minutter.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Der må ikke anvendes medhjælp.
Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling

textsms1
remove_red_eye681
watch_later 4 år
Avatar of tuttelutter by tuttelutter
textsms9
remove_red_eye639
watch_later 4 år, 1 måned
Avatar of susantrm by susantrm

textsms108
remove_red_eye5.9k
watch_later 4 år, 2 måneder
Avatar of Bella by Bella
textsms0
remove_red_eye480
watch_later 4 år, 7 måneder
Avatar of Bella by Bella
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.