Priser på laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme

Lider man af rødmen (oftest i ansigt og på hals) eller har små synlige blodårer (oftest på benene), er behandling med laser/IPL en god løsning. Metoden egner sig bedst til de helt små kar. De større bør først fjernes kirurgisk eller med sklerosering.

Læs mere om laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme Læs mere

Der blev fundet 19 klinikker i og tæt på , der tilbyder laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme:

Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris fra
ca. kr 512,-
Omregnet fra
SEK 700,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Karudvidelser/karsprængninge med Ellipse fra 1.200 kr. Fx. næse 1.200 kr., næse og kinder 2.000 kr., kinder 1.200 kr., hals 1.800 kr., bryst som v-udskæring 2.300 kr.
Pris fra
kr 1.200,-
CosmeCare
I København K
Fortunstræde 1, st. th.
CosmeCare
Pris
kr 8.000,-
Inviocare
I København K
Palægade 4 3. th.
Inviocare
Pris fra
kr 450,-
Dr. Esmanns Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Dr. Esmanns Klinik
Prisen for behandling af kar i ansigtet afhænger af hvor mange kar og hvor store områder der skal behandles. Der behandles med Starlux IPL. Enkelte spredte kar 900 kr ...
Pris fra
kr 1.200,-
Klinik Rude
I Frederiksberg
Holger Danskes Vej 3A-B, st.
Klinik Rude
Pris fra
kr 1.000,-
Klinik Skou
I København K
Rådhusstræde 11, 2. sal
Klinik Skou
Pris fra
kr 900,-
Future Skincare
I Aalborg C
Prinsensgade 46
Future Skincare
Priserne varierer mht. størrelse og udbredelse. Gratis konsultation.
Pris fra
kr 500,-
CK Kosmetisk Klinik
I Åbenrå
Nørretorv 3
CK Kosmetisk Klinik
Prisen afhænger af områdets størrelse. Behandlingen udføres af certificeret sygeplejerske.
Pris fra
kr 850,-
AK Nygart
I København K, Lyngby, Malmø og Aarhus C
AK Nygart
Pris fra
kr 800,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.