Billeder af laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme

Lider man af rødmen (oftest i ansigt og på hals) eller har små synlige blodårer (oftest på benene), er behandling med laser/IPL en god løsning. Metoden egner sig bedst til de helt små kar. De større bør først fjernes kirurgisk eller med sklerosering. Læs mere

Læs mere om laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme

Vi fandt 15 sæt før- og efterbilleder fra laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme

Karudvidelser (rødme)

Karudvidelser på kinderne. Efterbilledet er taget efter 2 behandlinger.

Karudvidelser (rødme)

Karudvidelser på hals og bryst. Efterbilledet er taget efter 2 behandlinger.

Karudvidelser (rødme)

Karudvidelser på kinderne. Efterbillede er taget efter 2 behandlinger.

Karudvidelser

Karudvidelser på benene. Efterbilledet er taget efter 1 behandling.

Laserfjernelse af karsprængninger

"Efter": 1 beh.seance med diodelaser
Klinik: Eye5.dk
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.