Priser på ICL (implanterbar kontaktlinse) mod synsfejl

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - Mylooks.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmesider for a ...

Læs mere om ICL (implanterbar kontaktlinse) mod synsfejl Læs mere

Der blev fundet 3 klinikker i og tæt på , der tilbyder ICL (implanterbar kontaktlinse) mod synsfejl:

EuroEyes Øjenlaser Center
I Frederiksberg
H.V. Nyholmsvej 21
EuroEyes Øjenlaser Center
Den implanterbar kontaktlinse giver flere alternativer til de højere grader af nærsynethed og langsynethed, hvor LASIK ikke kan benyttes.
Pris
kr 37.600,-
Ophthalma Ögonklinik
I Göteborg, Sweden
Kungsgatan 10 B
Ophthalma Ögonklinik
18,000 per öga
Pris
ca. kr 25.780,-
Omregnet fra
SEK 36.000,-
Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Foretages af EuroEyes Pris for begge øjne.
Pris
kr 42.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.