Halsløft

Et halsløft kan rette på forskellige kosmetiske gener omkring halsen for at give et yngre udseende. For nogle er problemet overskydende eller hængende hud omkring halsen, hvorimod andre føler, at de har for meget fedt i området. Slap hud på halsen skyldes ofte en svækket muskulatur i området. ...

Generelt om behandlingen

Et halsløft kan rette på forskellige kosmetiske gener omkring halsen for at give et yngre udseende. For nogle er problemet overskydende eller hængende hud omkring halsen, hvorimod andre føler, at de har for meget fedt i området.

Slap hud på halsen skyldes ofte en svækket muskulatur i området. Dette kan der rettes op på gennem et halsløft. Overskydende fedt fjernes typisk i forbindelse med en opstramning af muskulaturen for at opnå et optimalt resultat.

Egnethed

Sunde og raske mænd og kvinder over 18.

Proceduren

Ved en opstramning af huden vil lægen lave et snit under hagen, hvorefter midterlinjen af musklen under hagen samt evt. huden opstrammes. Det er sjældent nødvendigt at fjerne overskydende hud.

Hvis patienten også ønsker en mindskning af fedt i halsområdet, vil lægen også suge fedt ud, inden der sys sammen.

Disse procedurer kan foretages individuelt, men er oftest kombineret.

Bedøvelse

Operationen kan udføres under lokal eller fuld bedøvelse, afhængigt af indgrebets omfang.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for at skade de nerver, som kontrollerer ansigtets muskulatur, samt for følelsesløshed i ansigtet.

Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling og dårligt kosmetisk resultat samt for blodansamlinger.

Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Heling og bedring

Man vil kunne vende tilbage til sit arbejde efter et par uger. Anstrengende aktiviteter kan genoptages efter 3-4 ugers tid.

Behandlingens varighed

Et halsløft giver ikke et permanent resultat, men vil have effekt i mange år ud i fremtiden.

Det er vigtigt at slå fast, at ingen form for kirugi kan sætte en stopper for de ændringer, som forekommer naturligt gennem ældning.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Der må ikke anvendes medhjælp.
Mylooks Community

Spørg Lægen: Nyeste ekspertsvar i Ansigtsløft og øjenlågskirurgi

Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye0
watch_later 1 uge, 2 dage
Avatar of Tilde64 by Tilde64
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye2
watch_later 4 måneder, 3 uger
Avatar of Maja@ by Maja@
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye9
watch_later 10 måneder, 2 uger
Avatar of mghk by mghk
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye13
watch_later 1 år, 1 måned
Avatar of Janus Hansen by Janus H.
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye25
watch_later 2 år, 4 måneder
Avatar of Vbjerring by Vbjerring
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.