Priser på hageimplantat

Ansigtsimplantater hjælper med at forandre ansigtets grundlæggende struktur. Implantaterne sørger for at give patienten et fyldigere og et mere balanceret udseende. Et hageimplantat har dog primært til formål at give patienten en mere markant og defineret hage, hvilket har stor betydning for ...

Læs mere om hageimplantat Læs mere

Der blev fundet 8 klinikker i og tæt på , der tilbyder hageimplantat:

Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud
 • Dansk agent ordner det praktiske for dig

Dr. Ergün er én af de få tyrkiske plastikkirurger, som har fået optagelse i det amerikanske selskab af plastikkirurger, ISAPS, og samtidig har hans topanmeldelser givet ham status af “Top Doc” på det amerikanske svar på Mylooks, “RealSelf”. Hvert år valfarter turister fra især USA, men også Europa Asien og resten af verden til Dr. Özge Ergün Clinic i Istanbul for at komme i Dr. Ergüns kyndige hænder.

Pris
ca. kr 16.368,-
Omregnet fra
€ 2.200,-
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris
ca. kr 22.157,-
Omregnet fra
SEK 32.000,-
Art Clinic AB
I Mölndal, Sweden
Göteborgsvägen 95
Art Clinic AB
Pris fra
ca. kr 23.472,-
Omregnet fra
SEK 33.900,-
Artistic Plastic Surgery Sweden
I Göteborg, Sweden
Carlanderska Sjukhuset
Artistic Plastic Surgery Sweden
Prisen er ekskl. omkostning til protesen.
Pris fra
ca. kr 22.157,-
Omregnet fra
SEK 32.000,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Pris
kr 31.500,-
Gerlee Plastikkirurgi
I Helsingborg, Sweden
Drottninggatan 42
Gerlee Plastikkirurgi
Pris
ca. kr 20.772,-
Omregnet fra
SEK 30.000,-
Plastikkirurgiska Institutet
I Malmö, Sweden
Lilla Varvsgatan 11
Plastikkirurgiska Institutet
Pris
ca. kr 21.464,-
Omregnet fra
SEK 31.000,-
Akademikliniken
I København K og Malmö
Akademikliniken
Pris fra
ca. kr 22.157,-
Omregnet fra
SEK 32.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.