Priser på hårtransplantation

En hårtransplantation er en kirurgisk proces, hvor man flytter hår fra ét sted på kroppen (typisk fra nakken eller siderne) til et nyt sted. Hår fra disse områder er ikke sårbare over for DHT-hormonet, som ellers normalt bevirker, at håret bliver tyndt, uden pigment, langsomt voksende for til si ...

Læs mere om hårtransplantation Læs mere

Der blev fundet 3 klinikker i og tæt på , der tilbyder hårtransplantation:

16 anmeldelserstarstarstarstarstar
Få din hårpragt tilbage: Hårtransplantation med FUE-teknik og PRP!
Nu kan få en hårtransplantation i luksusklassen hos den eftertragtede og ISHRS-certificerede plastikkirurg, Dr. Özge Ergün. Og prisen? Ja, den er hårrejsende billig!
13.999,-
15.640,-
 
Mylooks anbefaler
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
 • Prisen er for 400 grafts.
 • Bredeste udbud af specialer
 • Altid bedste teknik og kvalitet

AROS Privathospital tilbyder nu som de første i Europa hårtransplantation med Smartgraft, et amerikansk hårtransplantationsapparat, som optimerer den eneste rigtige teknik: Follikel Unit Extraction (FUE)

FUE er dels den mest skånsomme hårtransplantationsteknik, der findes, dels den sikreste metode til at opnå et fuldstændigt naturligt og arfri resultat. Med Smartgraft kan det bare gøres endnu bedre.

Det unikke ved FUE er, at hårsækkene høstes enkeltvis og implanteres enkeltvis.

Det specielle ved Smartgraft er, at apparatet er en videreudvikling af et kendt, indtil nu markedsførende apparat, Neograft. Med både Neograft og Smartgraft opnår man større effektivitet. Smartgraft er bare endnu mere skånsom ved såvel donorsteder som de udtagne hårgrafter, hvilket naturligvis giver endnu større sandsynlighed for ”ingen ar” og samtidig maksimal graftoverlevelse.

Med FUE-teknikken undgår man de lineære hårudskæringer og dermed syninger og efterfølgende ar i nakken, hvilket var uundgåeligt med de ældre hårtransplantationsteknikker Og af og til bliver de liniære ar så brede at de bliver synlige selv med anvendelsen af den bedste sy-teknik.

Med FUE teknikken skæres hårstråene ud enkeltvis, så de lineære ar helt undgås. Med Smartgraft ”suges” hårstråene ud, hvilket kun efterlader kan 1 mm store huller, kun 2 mm dybe, som lynhurtigt heler og uden at der bliver synlige ar, der hvor hårene høstes fra.

Med Smartgraft opbevares de høstede hårstrå i en lukket beholder, urørt af menneskehånd, indtil den omhyggelige implantering af hvert enkelt hårstrå påbegyndes.

FUE udført med Smartgraft giver de bedste hårstrå til beplantning af det skaldede eller udtyndede hårområde med det mindst mulige tab af hårstrå, der ikke vokser fast og de mest arfri donorområder.

Målet: et fuldstændigt naturligt hårdække kræver dog stadigvæk et godt kyndigt håndelag, når det kommer til placeringen af hårstråene.

Behandlingsprisen fastlægges individuelt ud fra den enkeltes behov og afhænger af hvor mange hårstrå, der ønskes transplanteret. Udtyndede tindinger vil typisk koste omkring 30.000 kr, men en endelig pris kræver en konsultation med vurdering af størrelsen af det skaldede område og en fastlæggelse af den ønskede hårtæthed.

Pga. de overlegne resultater, som kan opnås med FUE teknikken kombineret med Smartgraft apparatet, er det vores eneste behandlingstilbud.

PRISER:
Hårtransplantation 400 grafter (touch up / arkorrektion) 24.600,-
Hårtransplantation 500 grafter 27.800,-
Hårtransplantation 600 grafter 30.600,-
Hårtransplantation 800 grafter 36.200,-
Hårtransplantation 1000 grafter 41.800,-
Hårtransplantation 1200 grafter 47.000,-
Hårtransplantation 1500 grafter 54.800,-
Hårtransplantation 2000 grafter 66.800,-
Hårtransplantation 2500 grafter 78.800,-
Hårtransplantation 3000 grafter 90.800,-

Pris fra
kr 24.600,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 10.784,-, Total, der skal betales: kr 35.384,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.6 %
KirurgiRejser.dk - Acibadem Healthcare Group
I Istanbul og Frederiksberg
KirurgiRejser.dk - Acibadem Healthcare Group
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.