Hårfjerning med nål

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - MyLooks.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmesider for a ...

Generelt om behandlingen

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet – MyLooks.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmesider for at søge mere information om denne behandling.)

Ofte stillede spørgsmål om hårfjerning

Hvad er epilering?

Epilering eller at epilere kommer fra latin, og betyder at fjerne/plukke/borttage hår. Det er i øvrigt afledt af pilus (hår). Ved epilering er der altså tale om en mere eller mindre permanent fjernelse af hår i skønhedsøjemed eller for at behandle en sygdom. Epilering forbindes ofte med hårfjerning ved hjælp af en varm nål. Ved denne metode brænder man hårløgene over ved at stikke den varme nål ned i hver hårsæk. Det er en langvarrig affære og det kan gøre temmelig ondt.

Findes der alternativer til epilering og voksbehandling?

Ja, det gør der. Man kan få fjernet uønsket hår permanent enten ved hjælp af laser eller IPL. Det kan du læse mere om inde i vores trin for trin-guide.

Får mænd foretaget hårfjerning?

Ja. Ude på klinikkerne beretter man om, at et stigende antal mænd får foretaget hårfjerning i dag. Både midlertidig og permanent hårfjerning. De fleste mænd får fjernet uønskede hår fra ryg, nakke og skuldre, men mange vælger også at få fjernet hårene på brystet. Det er blevet mere acceptabelt i dag, at også mænd går op i sit udseende og dermed også sin hårvækst.

Hvor mange behandlinger kræver en permanent hårfjerning?

Hvis du ønsker at få fjernet hår permanent fra et område på kroppen, kræver det normalt mellem 3-9 behandlinger med enten IPL eller laser. Det præcise antal gange afhænger dels af typen af din hårvækst, og dels hvor på kroppen du ønsker behandling.

Kan lyse og røde hår fjernes permanent?

Nej. Der findes desværre ikke til dags dato en måde, hvorpå man kan fjerne lyse eller røde hår permanent. IPL og laser virker kun på mørke hår.

Artikler

 • Overvejer du at få fjernet hår? Vil du gerne prøve noget andet end barbering, pincetter og receptfri hårfjerningscremer? Det kan være lidt overvældende. Hvor begynder du?

 • Overvejer du at få fjernet hår? Vil du gerne prøve noget andet end barbering, pincetter og receptfri hårfjerningscremer? Det kan være lidt overvældende. Hvor begynder du?

Mest læste svar i Spørg lægen om Hårfjerning

check_circle1
remove_red_eye2.5k
Avatar of Heelena by Heelena
check_circle1
remove_red_eye1k
Avatar of tøffe by tøffe
check_circle1
remove_red_eye481
Avatar of ano89 by ano89
check_circle1
remove_red_eye434
Avatar of januari by januari
check_circle1
remove_red_eye385
by Anonym
check_circle1
remove_red_eye222
Avatar of ky1988 by ky1988
check_circle1
remove_red_eye145
Avatar of Hermosa by Hermosa
check_circle1
remove_red_eye137
Avatar of Tom by Tom
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.