Hårfjerning med nål

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - MyLooks.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmesider for a ...

Generelt om behandlingen

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet – MyLooks.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmesider for at søge mere information om denne behandling.)

Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Hårfjerning

textsms0
remove_red_eye65
watch_later 3 år, 5 måneder
Avatar of Hhss99 by Hhss99
textsms0
remove_red_eye124
watch_later 3 år, 8 måneder
by Anonym
textsms1
remove_red_eye599
watch_later 3 år, 9 måneder
Avatar of puttebfofedt by puttebfofedt

Spørg Lægen: Nyeste ekspertsvar i Hårfjerning

Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye5
watch_later 6 år, 10 måneder
Avatar of Adelina by Cali
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye29
watch_later 6 år, 11 måneder
Avatar of sibelski by sibelski
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye43
watch_later 9 år, 2 måneder
Avatar of zoro by zoro
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye46
watch_later 9 år, 4 måneder
Avatar of Mramjad by Mramjad
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye19
watch_later 9 år, 6 måneder
Avatar of gula by gula
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.