Anmeldelser af gastric Bypass (Gastrisk Bypass)

En Gastric Bypass-operation kan være en stor hjælp for svært overvægtige personer, som trods adskillige forsøg har følt det umuligt at tabe sig. Operationen vil mindske mavesækkens kapacitet, så patienten ikke vil kunne forspise sig. Læs mere

Læs mere om gastric Bypass (Gastrisk Bypass)

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 3 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Bruno Dillemans
B
Foretaget i marts 2011
KirurgiRejser.dk - Kaskaloglu Eye Hospital

Veludstyret, og et dygtigt personale. Det er for tidligt at sige ret meget om resultatet, men har på 10 dage tabt 7 kilo. Jeg blev informeret på engelsk af diætist og læge. Service helt i top. Ingen beklagel ...

starstarstarstarstar
Uffe Ravnholdt
B
Foretaget i januar 2009
Privathospitalet Mølholm

Jeg følte hele tiden jeg var i helt trygge hænder. Der er stort set ikke ar. Vi fik alt at vide uden omsvøb. Har man været indlagt på Mølholm, vil man ikke gerne på et andet sygehus.

starstarstarstarstar
Diverse
B
Foretaget i oktober 2006
Aleris-Hamlet Hospitaler

Jeg tog en beslutning i sommeren 2006, så jeg ringede til Hamlet og fik en tid med henblik på en Gastrisk bypass-operation. Jeg fik en tid den 11/9-2006, og blev først mødte af med meget smilede medarbejder ved navn ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt gastric Bypass (Gastrisk Bypass)

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.