Billeder af læbeforstørrelse med midlertidig filler

En midlertidig filler som Perlane, Restylane, Juvederm, Belotero, Radiesse, Esthelis eller Teosyal, kan bruges til at forstørre læberne. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. En læbeforstørrelse med filler er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Result ... Læs mere

Læs mere om læbeforstørrelse med midlertidig filler

Vi fandt 42 sæt før- og efterbilleder fra læbeforstørrelse med midlertidig filler

Læbeforstørrelse med Juvéderm

Der er behandlet med 1 ml. Juvederm Smile.

Læbeforstørrelse med 1 ml Juvéderm Volift

Denne kunde er behandlet med 1 ml. Juvéderm VOLIFT. Holdbarhed ca. 12 mdr.

VOLIFT tilhører Juvéderms VYCROSS-teknik. Denne teknologi gør Juvederms gel ekstraordinær blød & glat, med et ensartet naturligt & smukt resultat. Den unikke formel gør Juvéderms produkter -til et af de mest anerkendte filler produkter på verdensplan. VYCROSS- teknologien giver længere holdbarhed samt mindre hævelse.

Læbeforstørrelse med Juvéderm

Der er behandlet med 0,55 ml. Juvederm smile, for naturlig volumen & udligning af asymmetri.

Læbeforstørrelse med 1 ml Juvéderm Ultra Smile

Der er behandlet med 1.ml Juvéderm ultra smile, som er et super fint produkt, til at opbygge læber med.

Læbeforstørrelse med 1 ml Juvéderm Volift

En smuk og fyldig læbeforstørrelse med 1 ml. Juvéderm volift.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.