Fedtsugning i Nordsjælland

Fedtsugning bruges til at fjerne fedtdepoter, som man ikke kan komme af med ved almindelig kost og motion. Fedtsugning egner sig derimod ikke som en kur mod overvægt. Man kan fedtsuge stort set alle steder på kroppen.

Læs mere om fedtsugning Læs mere

Der blev fundet 11 klinikker i , der tilbyder fedtsugning:

Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
 • Fedtsugning af to regioner 28.000 DKK
 • Fedtsugning af tre regioner 36.000 DKK
Pris fra
kr 13.100,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 6.248,-, Total, der skal betales: kr 19.348,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 14.7 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris fra
ca. kr 13.414,-
Omregnet fra
SEK 18.000,-
Holte Plastikkirurgiske Klinik
I Holte
Holte Midtpunkt 20, 3. tv.
Holte Plastikkirurgiske Klinik
Pris fra
kr 10.000,-
Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik
I Hørsholm
Gammel Hovedgade 14, st.
Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik
Fedtsugning udføres på normalvægtige personer med lokaliserede fedtdepoter på mave, lår, hofter, hage m. v. så skæmmende fedtbuler fjernes.
Pris fra
kr 12.500,-
Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Pris fra
kr 13.750,-
AK Nygart
I København K, Lyngby, Malmø og Aarhus C
AK Nygart
Gratis forundersøgelse hos plastikkirurg. Ved flere områder betales for dyreste område, og der gives 50% øvrige områder.
Pris fra
kr 14.000,-
Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Fedtsugning er ingen hurtig slankekur. Fedtsugning er en behandling, som fjerner lokale fedtdepoter på udvalgte områder.
Pris fra
kr 11.100,-
Kysthospitalet Skodsborg
I Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125
Kysthospitalet Skodsborg
Pris fra
kr 14.000,-
PrivatHospitalet Danmark
I Charlottenlund
Jægersborg Allé 14 - 16
PrivatHospitalet Danmark
Pris fra
kr 15.000,-
Gerlee Plastikkirurgi
I Helsingborg, Sweden
Drottninggatan 42
Gerlee Plastikkirurgi
Pris fra
ca. kr 13.414,-
Omregnet fra
SEK 18.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.