Anmeldelser af fedtsugning

Fedtsugning bruges til at fjerne fedtdepoter, som man ikke kan komme af med ved almindelig kost og motion. Fedtsugning egner sig derimod ikke som en kur mod overvægt. Man kan fedtsuge stort set alle steder på kroppen. Læs mere

Læs mere om fedtsugning

89%
Syntes, det var det værd
Samlet karakter:
starstarstarstarstarstar
Ud fra 95 anmeldelser
  • Det var det værd

    85
  • I tvivl

    6
  • Var ikke det værd

    4
Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 2 af 10.
Vi fandt 95 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Erik Løntoft
A
Foretaget i december 2015
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik

starstarstarstarstar
Ole Momsen
B
Foretaget i maj 2019
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

Har netop været til min kontrol efter fedtsugning af ridebukselår (ydrelår). Er så utrolig glad for det fine resultat! Ole Momsen er imødekommede, grundig og omhyggelig. Selve indgrebet er i en behagelig rus, det hel ...

starstarstarstarstar
Jais Berg
F
Foretaget i maj 2019
Printzlau Privathospital

Jeg skulle have min mons( venusbjerg) samt mave rettet op via plastikkirurg og fedtsugning, fra første færd var min oplevelse med overlæge Jais Berg positiv, han er et utrolig dygtig og rart menneske. Han tog sig al ...

starstarstarstarstar
Michael Rose
H
Foretaget i marts 2019
Printzlau Privathospital

Hvis jeg skulle have lavet noget en anden gang vil jeg vende tilbage. Det har været og er en god oplevelse. Dejligt med "kendte" ansigter, bl.a. samme personale som jeg talte med før og efter operation.

starstarstarstarstar
Andreas Printzlau
C
Foretaget i april 2017
Printzlau Privathospital

Jeg følte mig i de bedste hænder på Prinztlau Privathospital. Alle jeg var i kontakt med var meget professionelle og samtidig meget empatiske og udstrålede ro. Der hersker en god 'nede-på-jorden stemning', og pla ...

starstarstarstarstar
Peter Fotopoulos
K
Foretaget i januar 2017
Hovedstadens Plastikkirurgi

starstarstarstarstar
Andreas Printzlau
F
Foretaget i februar 2017
Printzlau Privathospital

Stor grad af professionalisme. Fantastisk behandling fra alt personale!

starstarstarstarstar
Peter Fotopoulos
K
Foretaget i januar 2017
Hovedstadens Plastikkirurgi

starstarstarstarstar
Andreas & Farog
B
Foretaget i november 2016
Printzlau Privathospital

starstarstarstarstar
Marie Louise Skærlund
A
Foretaget i februar 2016
Aleris-Hamlet Hospitaler

Jeg er så glad for jeg valgte Marie Louise Skærlund. Hun er meget dygtig og en rigtig behagelig at tale med. Hun er meget grundig og har skabt det resultat jeg ønskede.

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt fedtsugning

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.