Farvning af bryn i Århus

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmeside ...

Læs mere om farvning af bryn Læs mere

Der blev fundet 5 klinikker i , der tilbyder farvning af bryn:

Greenhouse
I Århus C
Rosenkrantzgade 18
Greenhouse
Farvning af vipper og bryn: 250kr Farvning af bryn og vipper og retning af bryn 375kr
Pris
kr 150,-
SkinRepair
I Århus N
Willemoesgade 23 st. tv.
SkinRepair
Pris
kr 70,-
Risskov Krop og Hudpleje
I Risskov
Ndr. Strandvej 74
Risskov Krop og Hudpleje
Pris
kr 150,-
Living Frisør og Hudpleje
I Tranbjerg
Tranbjerg Hovedgade 68
Living Frisør og Hudpleje
Pris
kr 65,-
Din hud
I Tilst
Tilst Skolevej 18
Din hud
Pris
kr 75,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.