Eyelash extensions (forlængelse af øjenvipper) i Nordsjælland

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmeside ...

Læs mere om eyelash extensions (forlængelse af øjenvipper) Læs mere

Der blev fundet 5 klinikker i
Nordsjælland
, der tilbyder eyelash extensions (forlængelse af øjenvipper):

Comform Clinique
I Hørsholm
Usserød Kongevej 22
Comform Clinique
Pris
kr 995,-
Derma Skønhedspleje
I Helsingør
Fiolgade 10C
Derma Skønhedspleje
Pris
kr 259,-
Clinic Exuviance
I Helsingør
Stengade 37, 2. sal
Clinic Exuviance
Pris
kr 995,-
Nomakeup.dk
I Hellerup
Strandvejen 179
Nomakeup.dk
Pris
kr 995,-
CE Stile
I Hellerup
Callisensvej 14
CE Stile
Pris
kr 495,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.