Priser på dybderens af huden

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmeside ...

Læs mere om dybderens af huden Læs mere

Der blev fundet 33 klinikker i og tæt på , der tilbyder dybderens af huden:

Hudplejeeksperten
I og København Ø
Hudplejeeksperten
 • Professionelle
 • Uddannet på internationale CIDESCO kosmetolog skole
 • Medlem af DKF kosmetolog forening

Hudplejeeksperten er en moderne og eksklusiv skønhedsklinik i Classensgade 3.b 2100 København Ø. Hudplejeeksperten har stort fokus på professionelle og resultatorienterede produkter samt behandlinger. Samtidigt findes der også plads til masser af luksus og forkælelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhedspleje.

Care Clinique
I Næstved
Ramsherred 15
Care Clinique
Pris
kr 450,-
Beauty & Makeup
I København
Nørre Farimagsgade 71
Beauty & Makeup
Pris fra
kr 395,-
Face & Body Zone
I Lynge
Dalgårdsparken 2C
Face & Body Zone
Pris
kr 463,-
Facebody
I København K
Tornebuskgade 5
Facebody
Pris
kr 375,-
Skin Differenz
I København V
Istedgade 132
Skin Differenz
Pris
kr 595,-
Derma Skønhedspleje
I Helsingør
Fiolgade 10C
Derma Skønhedspleje
Pris
kr 425,-
Hudplejesalonen
I Måløv
Måløv Hovedgade 80
Hudplejesalonen
Pris
kr 325,-
Speciallægeklinikken Skønvirke
I Kastrup og Roskilde
Speciallægeklinikken Skønvirke
Pris
kr 695,-
Shala Frisør & Kosmetolog
I København K
Bremerholm 18, st. tv.
Shala Frisør & Kosmetolog
Pris
kr 425,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.