Priser på brystvortereduktion

En reduktion af brystvorten eller areola er en forholdsvis simpel, hurtig og ukompliceret operation, som kan hjælpe personer, der føler, at deres brystvorter eller areolaer er for store.

Læs mere om brystvortereduktion Læs mere

Der blev fundet 14 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystvortereduktion:

Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”
 • Overnatning efter operation inkluderet i prisen

Amalieklinikken er det største kosmetiske privathospital i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Konceptet er maksimal sikkerhed og tryghed, leveret af vores mange speciallæger som alle har en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet.

Klinikken har 3 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Pris fra
kr 9.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 4.631,-, Total, der skal betales: kr 13.631,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 15.8 %
Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
 • Naturlige resultater

Er brystvorteområdet for stort, kan det reduceres ved hjælp af en operation. Det kan være, at det er selve brystvorten, der er for stor, men det kan også være, at det er det brunpigmenterede område udenom brystvorten, der ønskes formindsket.
Operationen efterlader et ar rundt om brystvorten. Hvis operationen drejer sig om et større område, må man også fjerne lidt hud under brystvorten. Man efterlader derved et ar rundt om brystvorten samt et ar, der strækker sig fra brystvorten og ned mod folden under brystet.
Resultatet holder mange år afhængig af genetiske dispositioner. Vævet vil selvfølgelig følge de almindelige aldersforandringer.
Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 7.500,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 60 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 3.434,-, Total, der skal betales: kr 10.934,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 17.2 %
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv
 • Høj faglighed og tryghed

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Pris
kr 16.500,-
Plastikkirurgisk Klinik Prismet
I Århus C
Viborgvej 3
Plastikkirurgisk Klinik Prismet
Pris
kr 12.000,-
Nygart Privathospital
I København K, Lyngby, Malmø og Aarhus C
Nygart Privathospital
kr. 8.000 pr. brystvorte
Pris
kr 8.000,-
Art Clinic AB
I Göteborg, Sweden
Eklandagatan 80
Art Clinic AB
Pris fra
ca. kr 12.715,-
Omregnet fra
SEK 18.000,-
Kysthospitalet Skodsborg
I Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125
Kysthospitalet Skodsborg
Pris
kr 12.000,-
Nørmark Privathospital
I Ishøj
Baldersbækvej 5
Nørmark Privathospital
Pris
kr 8.400,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.