Billeder af brystreduktion

Det kan være både fysisk og psykisk belastende at have meget store og hængende bryster. Ved en brystreduktion fjernes fedt, kirtelvæv og overskydende brysthud, hvilket vil gøre brysterne mindre, lettere og fastere. Læs mere

Læs mere om brystreduktion

Vi fandt 31 sæt før- og efterbilleder fra brystreduktion

BFO kombineret med stort brystløft (2)

33-årig kvinde som tidligere har haft et vægttab på 55 kg.
Samme patient efter reduktion, brystløft og brystforstørrelse med anatomiske implantater, Mentor CPG på 330 cc.

Brystreduktion

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Brystløft og brystreduktion på 24-årig kvinde (set fra siden)

24-årig kvinde, som ikke tidligere har født eller ammet, har fået lavet brystløft/-reduktion pga. brystasymmetri og hængende bryster.

Brystløft og brystreduktion på 24-årig kvinde (set forfra)

24-årig kvinde, som ikke tidligere har født eller ammet, har fået lavet brystløft/-reduktion pga. brystasymmetri og hængende bryster.

Brystløft og brystreduktion på 41-årig kvinde (set fra siden)

41 årig kvinde, som tidligere har født og ammet 3 børn.
I højre kolonne ses resultat efter brystløft og en lille reduktion af venstre bryst.

Brystreduktion

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Brystreduktion på 48-årig

48-årig kvinde, tidligere født 3 børn, får foretaget brystreduktion med fjernelse af ca. 500 g på hver side.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.