Anmeldelser af brystreduktion

Det kan være både fysisk og psykisk belastende at have meget store og hængende bryster. Ved en brystreduktion fjernes fedt, kirtelvæv og overskydende brysthud, hvilket vil gøre brysterne mindre, lettere og fastere. Læs mere

Læs mere om brystreduktion

100%
Syntes, det var det værd
Samlet karakter:
starstarstarstarstarstar
Ud fra 86 anmeldelser
 • Det var det værd

  86
 • I tvivl

  0
 • Var ikke det værd

  0
Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 1 af 9.
Vi fandt 86 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Pia Sjøgren
V
Foretaget i februar 2019
Capio CFR

Det var meget professionelt og blevet taget godt imod. Styr på tingende og venlige. Resultatet blev helt som ønsket.

starstarstarstarstar
Pia Sjøgren
V
Foretaget i januar 2019
Capio CFR

Følte mig i sikre hænder fra start til slut. Alt forløb helt som planlagt. Meget flot resultat. Fin symmetri og størrelse. Fik en grundig gennemgang inden operationen. God tid til spørgsmål og meget proffesione ...

starstarstarstarstar
Jens Jørgen Elberg
K
Foretaget i november 2018
Amalieklinikken

Fik lavet en brystreduktion af Jens Jørgen Elberg i november 2018. Resultatet blev fantastisk. Jeg havde været nervøs i tiden op til operationen, men da jeg ankom til klinikken blev jeg modtaget af et meget profess ...

starstarstarstarstar
Jens Jørgen Elberg
F
Foretaget i november 2018
Amalieklinikken

Har kun oplevet hele forløbet positivt. Alle har været meget søde og informerende. Så professionelt og behageligt. Tryghed.

starstarstarstarstar
jens jørgen elberg
H
Foretaget i september 2017
Amalieklinikken

SÅ flot lavet, er seriøst imponeret over hvor flot det er

starstarstarstarstar
Jens Jørgen Elberg
E
Foretaget i oktober 2017
Amalieklinikken

Gennem hele forløbet har jeg været yderst tilfreds. Allerede ved forundersøgelsen var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige sted jeg har valgt. Jeg kom til klinikken med lange, tunge og asymetriske ...

starstarstarstarstar
Jens Jørgen Elberg
N
Foretaget i maj 2017
Amalieklinikken

Super godt helhedsindtryk! Mine bryster er blevet super fine, og kirurgen beskrev præcis hvad muligheder der var med et bryst som mit - og jeg er meget tilfreds. Jeg har været meget tryg ved hele forløbet. Den ...

starstarstarstarstar
Faye Sarmady
G
Foretaget i februar 2017
Amalieklinikken

Der blev givet en meget fyldestgørende oplysning om forløbet og forventning til behandlingen. Jeg følte, at jeg var i gode og kompetente hænder og jeg følte mig meget tryg.

starstarstarstarstar
Jens Jørgen elberg
N
Foretaget i oktober 2016
Amalieklinikken

starstarstarstarstar
Jens Jørgen Elberg
G
Foretaget i september 2016
Amalieklinikken

Hele forløbet var 100% tilfredsstillende og meget professionelt!

Side 1349
Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt brystreduktion

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.