Billeder af gynækomasti - Brystreduktion for mænd

Rigtig mange mænd udvikler kvindelignende bryster, populært kaldet tævepatter. Ved en brystreduktion for mænd fjernes fedt og/eller kirtelvæv fra brysterne og i nogle tilfælde også hud. Resultatet er et fladere og fastere bryst. Læs mere

Læs mere om gynækomasti - Brystreduktion for mænd

Vi fandt 16 sæt før- og efterbilleder fra gynækomasti - Brystreduktion for mænd

Vaser Fedtsugning

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Vaser Fedtsugning

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Mandlig brystreduktion

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Mandlig brystreduktion

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Mandlig brystreduktion

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Vaser Fedtsugning

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Kosmetisk mandlig brystreduktion

Før: Kirtelholdig gynæcomasti og lavt beliggende brystvorter.

Efter: 3 mdr. efter operativ fjernelse af kirtelvæv og reduktion af hudoverskud, samt løft af brystvorter. Arrene stadig friske, ikke falmede endnu.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.