Priser på brystløft

Et brystløft er en mulighed, hvis brysterne hænger. Ved operationen omformer og løfter man brysterne. I nogle tilfælde vil indsættelse af brystimplantater i forbindelse med brystløft give et bedre kosmetisk resultat.

Læs mere om brystløft Læs mere

Der blev fundet 33 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystløft:

Nyhed på Mylooks
Opløftende forårstilbud: Få fyldige, faste bryster hos Estetikcentrum i Malmø
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en eksklusiv aftale med svenske Estetikcentrum og kan derfor lige nu tilbyde dig et super forårstilbud på brystløft og brystforstørrelse med mentor implantater!
39.990,-
43.000,-
 
Mylooks anbefaler
13 anmeldelserstarstarstarstarstar
LUKSUSPRIS: Brystløft med Motiva-implantater, Overnatning og 5 års kapsel
Når kun det bedste er godt nok: Gildhøj giver dig et luksusforløb uden sidestykke, og til en uhørt lav pris. Brystløft med Motiva-implantater, fuld bedøvelse, overnatning og hele 5 års kapselforsikring får du lige nu til en uhørt lav pris.
43.999,-
47.700,-
schedule Tilbuddet slutter om 22 timer
Mylooks anbefaler
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken

Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

Pris
ca. kr 24.147,-
Omregnet fra
SEK 34.000,-
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Brystløft efter brystforstørring hos Bellaklinikken: 15.000 SEK

Pris
ca. kr 17.045,-
Omregnet fra
SEK 24.000,-
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”
 • Overnatning efter operation inkluderet i prisen

Ved fuld bedøvelse inkluderer prisen overnatning i klinikken. Operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Behandlingen er omfattet af Amaliegarantien, som kan læses på vores

Pris fra
kr 16.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 7.392,-, Total, der skal betales: kr 23.392,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 14.3 %
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv
 • Høj faglighed og tryghed

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR

Mange kvinder er tilfredse med deres brysters størrelse, men er ked af, at de er begyndt at hænge, og at brysterne har mistet deres fasthed. Et brystløft, hvor man fjerner den overskydende hud, kan da give et betydeligt mere naturligt udseende.
Er man derimod fysisk eller kosmetisk generet af store bryster, kan en brystreduktion, hvor man reducerer og løfter brysterne, afhjælpe problemet.
Du kan læse om såvel brystreduktion som brystløft i patientinformationerne til højre på siden. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi udfører tillige brystvortereduktioner, operation for indsunkne brystvorter og fjernelse af mandlig brystudvikling.

Forholdsregler før operationen
• Er du over 45 år, bør du få foretaget en mammografi eller ultralydsscanning af brystet senest 14 dage før operationen
• For at opnå et godt resultat, er det vigtigt, at du ikke er overvægtig
• Såfremt du overvejer graviditet inden for de næste par år, skal du udsætte operationen til efter fødsel og amning
Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.

Asymmetri
Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat. Mange kvinder har fra naturens hånd asymmetriske bryster, og man stiler under operationen mod at opnå størst mulig symmetri. På trods af dette kan der være risiko for, at man ikke kan opnå fuldstændig symmetri. Det er dog sjældent at en sådan asymmetri kræver korrektion.

Pris fra
kr 28.200,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.204,-, Total, der skal betales: kr 40.404,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet
 • Mange års erfaring

lokalbedøvelse + rus

Pris fra
kr 27.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 11.731,-, Total, der skal betales: kr 38.731,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.5 %
Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Brystforstørrelse med brystløft: fra 46.800 kr.
Pris fra
kr 19.500,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.