Priser på brystløft

Et brystløft er en mulighed, hvis brysterne hænger. Ved operationen omformer og løfter man brysterne. I nogle tilfælde vil indsættelse af brystimplantater i forbindelse med brystløft give et bedre kosmetisk resultat.

Læs mere om brystløft Læs mere

Der blev fundet 32 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystløft:

Nyhed på Mylooks
Elsk Din Krop Igen Med en Mommy Makeover
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig Mommy Makeover, til drømmepris!
66.900,-
72.167,-
 
Mylooks anbefaler
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Stort brystløft med flytning af væv 40.000 kr
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”

Ved fuld bedøvelse inkluderer prisen overnatning i klinikken. Operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Behandlingen er omfattet af Amaliegarantien, som kan læses på vores

Pris
kr 35.000,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 14.555,-, Total, der skal betales: kr 49.555,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.9 %
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken
 • Høj sikkerhed og kvalitet i både pleje og resultater
 • Det ydre er vigtigt for det indre
 • Vi tager os af dig hele vejen

Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

Pris
ca. kr 23.239,-
Omregnet fra
SEK 34.000,-
Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
 • Sikkerhed og tryghed er vores topprioritet
 • Vi tager hånd om dig
 • Klinik beliggende centralt i Roskilde

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er det vigtigste altid, at vores patienter føler sig trygge og er helt tilfredse med processen og resultatet af behandlingen. Vi står altid klar med råd, vejledning og gode priser.

Vi har specialiseret os i plastikkirurgi og er eksperter inden for brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og øvrig kosmetisk plastikkirurgi. Du finder vores klinik centralt i Roskilde. Du er velkommen til at komme forbi klinikken til en konsultation.

Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Brystløft efter brystforstørring hos Bellaklinikken: 15.000 SEK

Pris
ca. kr 16.404,-
Omregnet fra
SEK 24.000,-
Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris
kr 28.200,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.204,-, Total, der skal betales: kr 40.404,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
Capio Privathospitaler
I Aarhus C, Odense, Skørping og Viborg
Capio Privathospitaler
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
 • Naturlige resultater

Mange kvinder er tilfredse med deres brysters størrelse, men er ked af, at de er begyndt at hænge, og at brysterne har mistet deres fasthed. Et brystløft, hvor man fjerner den overskydende hud, kan da give et betydeligt mere naturligt udseende.
Er man derimod fysisk eller kosmetisk generet af store bryster, kan en brystreduktion, hvor man reducerer og løfter brysterne, afhjælpe problemet.
Du kan læse om såvel brystreduktion som brystløft i patientinformationerne til højre på siden. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi udfører tillige brystvortereduktioner, operation for indsunkne brystvorter og fjernelse af mandlig brystudvikling.

Forholdsregler før operationen
• Er du over 45 år, bør du få foretaget en mammografi eller ultralydsscanning af brystet senest 14 dage før operationen
• For at opnå et godt resultat, er det vigtigt, at du ikke er overvægtig
• Såfremt du overvejer graviditet inden for de næste par år, skal du udsætte operationen til efter fødsel og amning
Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.

Asymmetri
Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat. Mange kvinder har fra naturens hånd asymmetriske bryster, og man stiler under operationen mod at opnå størst mulig symmetri. På trods af dette kan der være risiko for, at man ikke kan opnå fuldstændig symmetri. Det er dog sjældent at en sådan asymmetri kræver korrektion.

Pris fra
kr 28.200,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.204,-, Total, der skal betales: kr 40.404,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv
 • Høj faglighed og tryghed

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet
 • Mange års erfaring

lokalbedøvelse + rus

Pris fra
kr 27.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 11.731,-, Total, der skal betales: kr 38.731,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.5 %
Alberius Plastikkirurgi
I Helsingborg, Sweden
Karl X Gustavs Gata 61 B
Alberius Plastikkirurgi
Pris
ca. kr 24.606,-
Omregnet fra
SEK 36.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.