Vi fandt 119 sæt før- og efterbilleder fra brystløft

Brystløft med Le Jour-metoden

Brystløft ad modum Lejour.

Før: Bemærk ar omkring brystvorter efter tidligere, utilstrækkeligt brystløft udført andetsteds.

Efter: 3 mdr. efter brystløft. Bemærk lodrette ar fra brystvorter ned til furen under brystet. Arrene allerede pæne, men vil falme yderligere med tiden.

Vaser Fedtsugning

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Maveløft og Brystløft

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Brystløft med Le Jour-metoden

3 mdr. efter. Overhænget er elimineret, og en mere fyldig brystform er opnået.

Maveløft og Brystløft

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Brystløft med 400 ml implantater

Brystløft med ar ved brystvorte samt 400 ml lavprofil (low profile) implantater.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.