Billeder af brystløft

Et brystløft er en mulighed, hvis brysterne hænger. Ved operationen omformer og løfter man brysterne. I nogle tilfælde vil indsættelse af brystimplantater i forbindelse med brystløft give et bedre kosmetisk resultat. Læs mere

Læs mere om brystløft

Vi fandt 143 sæt før- og efterbilleder fra brystløft

Kombineret brystløft med round block-teknik og brystforstørrelse

33 årig kvinde født 2 børn. Kombineret brystløft med “round block” teknik og samtidig brystforstørrelse, med Mentor anatomiske implantater type CPG 322 på 330 cc placeret under brystmuskel.

Vaser Fedtsugning

Kirurg: Dr. Özge Ergün

Udskiftning af implantater og stort brystløft (14 dage efter operationen)

Denne 47 årige kvinde havde 10 år gamle implantater fra et andet sted i størrelsen 300 cc.
Hun var generet af, at hendes eget brystvæv hang ud over implantatet - også kaldet waterfall deformity.

For at skabe et mere harmonisk bryst fik patienten et stort brystløft og en udskiftning af hendes implantater. Hun fik 475 cc Motiva Ergonomix i profilen demi.
Resultatet her er 14 dage efter operationen. Brystet er forsat hævet, men det er ganske normalt kort efter operationen. Arrene er fint helet, og de vil i løbet af de næste måneder blive finere og lysere.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.