Anmeldelser af brystløft

Et brystløft er en mulighed, hvis brysterne hænger. Ved operationen omformer og løfter man brysterne. I nogle tilfælde vil indsættelse af brystimplantater i forbindelse med brystløft give et bedre kosmetisk resultat. Læs mere

Læs mere om brystløft

93%
Syntes, det var det værd
Samlet karakter:
starstarstarstarstarstar
Ud fra 104 anmeldelser
 • Det var det værd

  97
 • I tvivl

  4
 • Var ikke det værd

  3
Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 11 af 11.
Vi fandt 104 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Bo Jønsson
B
Foretaget i februar 2007
Aleris-Hamlet Hospitaler

starstarstarstarstar
Ole Momsen
B
Foretaget i april 2003
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

Jeg fik for halvandet år siden lavet en BFO samt et løft. Jeg havde næsten i 10 år overvejet operationen efter fødsel af min datter, og besøgte 5 kiruger inden mit valg. Mit bryst var blevet fladt og havde ingen fyld ...

starstarstarstarstar
Jesper Thrillingsgaard
K
Foretaget i oktober 2017
AK Nygart

Efter et vægttab tog jeg til Nygart for, at få mine drømme bryster. Implantater og lille brystløft. Min operation foregik i oktober.. allerede i januar kunne jeg se en dobbelt fold under hvert bryst som jeg håbede ...

starstarstarstarstar
Flemming Lauridsen
K
Foretaget i april 2013
Akademikliniken

Jeg har været meget tilfreds med behandlingen hos Akademikliniken. Fik lavet et brystløft med brystforstørrelse og har hele vejen igennem forløbet følt mig tryg, vejledt og hørt. For mig er kemien med personale ...

189Side 11
Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt brystløft

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.