Anmeldelser af fjernelse af brystimplantat

Brystforstørrende operationer er meget populære inden for kosmetisk kirugi, men i nogle tilfælde ønsker patienten at få deres implantater fjernet igen. Patienten kan føle sig utilfreds med størrelsen, formen, eller følelsen af implantaterne. De kan føles noprede eller hårde ved tilfælde af k ... Læs mere

Læs mere om fjernelse af brystimplantat

100%
Syntes, det var det værd
Samlet karakter:
starstarstarstarstarstar
Ud fra 5 anmeldelser
 • Det var det værd

  5
 • I tvivl

  0
 • Var ikke det værd

  0
Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 5 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Erik løntoft
B
Foretaget i september 2018
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik

Har fået den bedste behandlig på stedet og vil helt klart anbefale andre stedet. Har fået tilstrækkelig information om hele forløbet og alt gik som det skulle. Efter 15 år med de samme implantater er det hele velo ...

starstarstarstarstar
Erik løntoft
H
Foretaget i februar 2017
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik

Hele forløbet gik uden problemer og var smertefrit, og der var en dejlig, rolig og afslappet stemning under operationen.

starstarstarstarstar
Farooq Nasseri
M
Foretaget i juni 2016
Printzlau Privathospital

Jeg kontakter Printzlau med henblik på udskiftning af mine brystimplantater da de har siddet alt for længe, og jeg er begyndt at få smerter i højre bryst, da der også er en inkapsling i det. Vi aftaler en forunde ...

starstarstarstarstar
Veronica Ellitsgaard
B
Foretaget i maj 2011
Ellitsgaards Plastikkirurgi

Det er en yderst behagelig klinik at komme ind i. Veronica som opererede mig er absolut et af de dejligste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Behandlingsforløbet var virkelig behageligt og meget trygt for mig. Veron ...

starstarstarstarstar
Dorte Gad
S
Foretaget i februar 2014
Privathospitalet Sorana A/S

Mit samlede indtryk er rigtig godt, og det samme var mit resultat. Informationsniveau og kundeservicen var tilfredsstillende.

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt fjernelse af brystimplantat

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.