Fjernelse af brystimplantat

Brystforstørrende operationer er meget populære inden for kosmetisk kirugi, men i nogle tilfælde ønsker patienten at få deres implantater fjernet igen. Patienten kan føle sig utilfreds med størrelsen, formen, eller følelsen af implantaterne. De kan føles noprede eller hårde ved tilfælde af k ...

Generelt om behandlingen

Brystforstørrende operationer er meget populære inden for kosmetisk kirugi, men i nogle tilfælde ønsker patienten at få deres implantater fjernet igen.

Patienten kan føle sig utilfreds med størrelsen, formen, eller følelsen af implantaterne. De kan føles noprede eller hårde ved tilfælde af kapselstramning. Dette sker når der dannes for meget væv omkring implantatet, hvilket resulterer i et hårdt og kugleformet implantat, ofte med et deformt udseende.

Fjernelsen af et implantat kan blive nødvendig, hvis der går hul på implantatet.

Egnethed

Sunde og raske kvinder over 18 år, der har fået en brystforstørrende operation og ønsker at få fjernet deres brystimplantater.

Proceduren

Lægen vil skære et snit enten omkring areola (det mørke område omkring brystvorten), under brystets fold eller under armhulen. Lægen fjerner derefter implantatet og det omkringliggende arvæv.

Hvis implantatet er af silikone, vil lægen tjekke, om der er gået hul på implantatet, før det fjernes. Hvis det er af saltvand, vil lægen muligvis dræne implantatet, da det derved er lettere at fjerne.

Bedøvelse

Operationen foregår ambulant eller under kortvarig indlæggelse, ofte i fuld bedøvelse.

Bi-virkninger

Mild ømhed, hævelse, blodudtrædninger (blå mærker) samt mulighed for forandring i brystvortens følsomhed. Der pådrages et permanent ar.

Risiko for komplikationer

Fjernelsen af et implantat kan efterlade patienten med asymmetriske bryster, eller overskydende hud. Et brystløft kan dog rette op på dette.

Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling og dårligt kosmetisk resultat samt for blodansamlinger.

Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Heling og bedring

Arbejde kan genoptages inden for en uge. Ved fjernelse af silikoneimplantater bør patienten blive på hospitalet til observation i et par timer efter operationen.

Behandlingens varighed

Resultatet er permanent.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Der må ikke anvendes medhjælp.
Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Brystoperation

textsms7
remove_red_eye350
watch_later 2 timer, 39 min
Avatar of olivia123456 by olivia123456
textsms0
remove_red_eye0
watch_later 6 dage, 10 timer
Avatar of mbbuch by mbbuch

textsms12
remove_red_eye0
watch_later 1 uge
Avatar of yazz by Yazz

textsms15
remove_red_eye0
watch_later 1 uge, 4 dage
Avatar of linda1806 by Linda A

Spørg Lægen: Nyeste ekspertsvar i Brystforstørrende operation

Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye0
watch_later 2 uger, 2 dage
Avatar of StephanieKris by StephanieKris
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye2
watch_later 3 måneder, 1 uge
Avatar of Wismer by Wismer
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye2
watch_later 4 måneder
Avatar of Simone9 by Simone9
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye3
watch_later 4 måneder, 1 uge
Avatar of Entotrefirefem by Entotrefirefem
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.