Priser på brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedtvæv er en ny teknik, hvor fedt suges ud fra områder på kroppen som f.eks. mave og lår og indsprøjtes i brysterne mhp. forstørrelse eller forbedret form. Fordelene er at man undgår et brystimplantat, samt får fedtsuget områder med uønsket fedt. Ulempen er, at forst ...

Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt Læs mere

Der blev fundet 10 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystforstørrelse med eget fedt:

Nyhed på Mylooks
Helt naturligt: Brystforstørrelse med eget fedt
Det er lidt af et drømmescenarie. Vi har nemlig fået en unik aftale med nogle af Sveriges dygtigste og bedst anmeldte plastikkirurger. På det topmoderne Estetikcentrum i Malmø – kan du være sikker på en nænsom behandling med et godt resultat.
31.900,-
32.500,-
 
Mylooks anbefaler
Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Med egne fedtceller: 39.900,- Med eget væv efter stort vægttab: 89.000,-
Pris fra
kr 39.900,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
 • Denne pris gælder kun for de første 100 ml x 2
 • For hver ekstra 50 ml transplanteret fedt tillægges 4.500 kr.
 • Bredeste udbud af specialer

50-100 ml: 18.000,-
100-200 ml: 27.000,-
200-300 ml: 36.000,-

Pris fra
kr 18.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 8.181,-, Total, der skal betales: kr 26.181,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 14.1 %
Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR
 • 2. behandling - 12.000 DKK

Fedttransplantation kan udføres med forskellige teknikker, og resultaterne afhænger af mange faktorer. Mange kvinder ser det som en \"win-win\"-situation, at man kan fjerne fedtvæv et sted, hvor man har fedtdepot, ofte lår, lænd eller mave, og anvende det, hvor der mangler volumen eller form.
Fedttransplantation anvendes i stigende grad som selvstændig behandling eller som supplement til anden behandling, fx sammen med brystimplantat. Ikke alle kvinder er dog egnede til indgrebet. For at vurdere om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og samtale med en højtspecialiseret plastikkirurg mhp. at vurdere dine muligheder og forventninger og planlægge det bedste behandlingstilbud til dig.
________________________________________
Teknikken
Fedttransplantation er en skånsom procedure, hvor man anvender patientens eget naturlige fedtvæv til at korrigere bryststørrelse, -form eller følger efter tidligere brystoperationer.
På Capio CFR anvender vi Bodyjet-systemet, hvormed vi først foretager en skånsom fedtsugning et sted med passende fedtdepoter (oftest lår, lænd eller mave). Fedtcellerne skylles fri ved hjælp af væske, og efter fedtvævet er adskilt fra væsken, indsprøjtes fedtvævet i det område, hvor man har brug for korrektion. Både fedtsugningen og fedtinjektion foretages med meget tynde kanyler, og man får derfor meget diskrete ar. Fedtvævet indeholder både fedtceller, stamceller og vækstfaktorer, hvorfor fedttransplantation kan anvendes til mange typer behandling.
________________________________________
Forventet resultat
Teknikken kan være relevant for dig, der ønsker at bevare din naturlige brystform, men gerne vil have mere fylde, svarende til ca. en skålstørrelse. Man kan ikke altid forudsige, hvor mange af fedtcellerne der vil vokse fast. Efter 3-6 måneder kan du vurdere det endelige resultat. Til korrektion sv.t. ca. en skålstørrelse er det oftest tilstrækkeligt med én behandling, men der kan være behov for supplerende operationer. Fedtcellerne bevarer de egenskaber, de havde før de blev flyttet. Dvs. de har den samme volumen, men resultatet kan ændre sig, hvis du taber dig.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris
kr 36.900,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 15.178,-, Total, der skal betales: kr 52.078,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.8 %
GHP Gildhøj Privathospital
I Brøndby
Brøndbyvester Boulevard 16
GHP Gildhøj Privathospital
 • 2. behandling: 30.000 kr
 • Det resultat du drømmer om
 • Højeste kvalitet og faglighed

GHP Gildhøj Privathospital er et hospital med højt specialiserede medarbejdere, der har spidskompetencer inden for arbejdet med bl.a plastikkirurgi og sportsskader.
Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde og sikrer at vi undersøger, vejleder og behandler dig, så du føler, du er i trygge hænder og bliver godt behandlet.
Vores slogan og filosofi er ”Kvalitet gennem specialisering”.
Gildhøj er placeret i København, Brøndby.

Pris
kr 38.000,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 15.539,-, Total, der skal betales: kr 53.539,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.7 %
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • anden gang 15.000 kr.
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet

Ved kosmetiske operationer sikrer plastikkirurgen sig gennem grundig dialog, at patientens forventninger er afklaret, og at der opnås en fælles forståelse for målet med behandlingen.

Vi forsøger, at gøre det nemt og så bekvemt som muligt for dig, både før, under og efter operationen.

Mange års erfaring indenfor faget har rustet Erik Løntoft til at foretage alle operationer i lokalbedøvelse. Patienterne undgår hermed de ulemper som fuld narkose kan medføre.

Pris
kr 25.000,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 10.942,-, Total, der skal betales: kr 35.942,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.6 %
Amalieklinikken A/S
I og København K
Amalieklinikken A/S
 • Efterfølgende behandlinger: Fra 35.000 kr
 • 1 dags indlæggelse
Pris fra
kr 40.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 16.195,-, Total, der skal betales: kr 56.195,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.6 %
Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
I Frederikssund
Jernbanegade 42,1.
Plastikkirurgisk Speciallægeklinik
Pris
kr 37.000,-
Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
For at undgå at det indsprøjtede fedt bliver nedbrudt, foretages fedttransplantationen på Aleris-Hamlet med den såkaldte BEAULI teknik, der er særlig skånsomt mod fed ...
Pris fra
kr 39.000,-
Gerlee Plastikkirurgi
I Helsingborg, Sweden
Drottninggatan 42
Gerlee Plastikkirurgi
Pris
ca. kr 31.428,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.