Priser på brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedtvæv er en ny teknik, hvor fedt suges ud fra områder på kroppen som f.eks. mave og lår og indsprøjtes i brysterne mhp. forstørrelse eller forbedret form. Fordelene er at man undgår et brystimplantat, samt får fedtsuget områder med uønsket fedt. Ulempen er, at forst ...

Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt Læs mere

Der blev fundet 15 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystforstørrelse med eget fedt:

Nyhed på Mylooks
Helt naturligt: Brystforstørrelse med eget fedt
Det er lidt af et drømmescenarie. Vi har nemlig fået en unik aftale med nogle af Sveriges dygtigste og bedst anmeldte plastikkirurger. På det topmoderne Estetikcentrum i Malmø – kan du være sikker på en nænsom behandling med et godt resultat.
31.900,-
32.835,-
 
Mylooks anbefaler
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Efterfølgende behandlinger: Fra 36.000 kr
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”

Amalieklinikken er det største kosmetiske privathospital i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Konceptet er maksimal sikkerhed og tryghed, leveret af vores mange speciallæger som alle har en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet.

Klinikken har 3 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Pris fra
kr 42.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 16.851,-, Total, der skal betales: kr 58.851,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.5 %
Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
 • Indlæggelse et døgn
 • Fedtinjektion brystforstørrelse (2. behandling) 12.000 DKK
Pris
kr 36.900,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 15.178,-, Total, der skal betales: kr 52.078,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.8 %
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • anden gang 15.000 kr.
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet

Ved kosmetiske operationer sikrer plastikkirurgen sig gennem grundig dialog, at patientens forventninger er afklaret, og at der opnås en fælles forståelse for målet med behandlingen.

Vi forsøger, at gøre det nemt og så bekvemt som muligt for dig, både før, under og efter operationen.

Mange års erfaring indenfor faget har rustet Erik Løntoft til at foretage alle operationer i lokalbedøvelse. Patienterne undgår hermed de ulemper som fuld narkose kan medføre.

Pris
kr 25.000,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 10.942,-, Total, der skal betales: kr 35.942,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.6 %
Capio Privathospitaler
I Aarhus C, Odense, Skørping og Viborg
Capio Privathospitaler
 • 2. behandling - 12.000 DKK
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister

Fedttransplantation kan udføres med forskellige teknikker, og resultaterne afhænger af mange faktorer. Mange kvinder ser det som en \"win-win\"-situation, at man kan fjerne fedtvæv et sted, hvor man har fedtdepot, ofte lår, lænd eller mave, og anvende det, hvor der mangler volumen eller form.
Fedttransplantation anvendes i stigende grad som selvstændig behandling eller som supplement til anden behandling, fx sammen med brystimplantat. Ikke alle kvinder er dog egnede til indgrebet. For at vurdere om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og samtale med en højtspecialiseret plastikkirurg mhp. at vurdere dine muligheder og forventninger og planlægge det bedste behandlingstilbud til dig.
________________________________________
Teknikken
Fedttransplantation er en skånsom procedure, hvor man anvender patientens eget naturlige fedtvæv til at korrigere bryststørrelse, -form eller følger efter tidligere brystoperationer.
På Capio CFR anvender vi Bodyjet-systemet, hvormed vi først foretager en skånsom fedtsugning et sted med passende fedtdepoter (oftest lår, lænd eller mave). Fedtcellerne skylles fri ved hjælp af væske, og efter fedtvævet er adskilt fra væsken, indsprøjtes fedtvævet i det område, hvor man har brug for korrektion. Både fedtsugningen og fedtinjektion foretages med meget tynde kanyler, og man får derfor meget diskrete ar. Fedtvævet indeholder både fedtceller, stamceller og vækstfaktorer, hvorfor fedttransplantation kan anvendes til mange typer behandling.
________________________________________
Forventet resultat
Teknikken kan være relevant for dig, der ønsker at bevare din naturlige brystform, men gerne vil have mere fylde, svarende til ca. en skålstørrelse. Man kan ikke altid forudsige, hvor mange af fedtcellerne der vil vokse fast. Efter 3-6 måneder kan du vurdere det endelige resultat. Til korrektion sv.t. ca. en skålstørrelse er det oftest tilstrækkeligt med én behandling, men der kan være behov for supplerende operationer. Fedtcellerne bevarer de egenskaber, de havde før de blev flyttet. Dvs. de har den samme volumen, men resultatet kan ændre sig, hvis du taber dig.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris
kr 36.900,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 15.178,-, Total, der skal betales: kr 52.078,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.8 %
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • Efterfølgende fedttransplantation 27.500 kr.
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
 • Efterfølgende 2. behandling 32.000 kr.
 • Sikkerhed og tryghed er vores topprioritet
 • Vi tager hånd om dig

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er det vigtigste altid, at vores patienter føler sig trygge og er helt tilfredse med processen og resultatet af behandlingen. Vi står altid klar med råd, vejledning og gode priser.

Vi har specialiseret os i plastikkirurgi og er eksperter inden for brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og øvrig kosmetisk plastikkirurgi. Du finder vores klinik centralt i Roskilde. Du er velkommen til at komme forbi klinikken til en konsultation.

Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Med egne fedtceller: 39.900,- Med eget væv efter stort vægttab: 89.000,-
Pris fra
kr 39.900,-
Akademikliniken
I København K og Malmö
Akademikliniken
Pris fra
ca. kr 37.953,-
Omregnet fra
SEK 53.000,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
50-100 ml: 18.000,- 100-200 ml: 27.000,- 200-300 ml: 36.000,-
Pris fra
kr 19.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.