Billeder af brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedtvæv er en ny teknik, hvor fedt suges ud fra områder på kroppen som f.eks. mave og lår og indsprøjtes i brysterne mhp. forstørrelse eller forbedret form. Fordelene er at man undgår et brystimplantat, samt får fedtsuget områder med uønsket fedt. Ulempen er, at forstørrelsen af brysterne er begrænset, ligesom behandlingen ofte skal gentages flere gange. Læs mere

Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt

Vi fandt 49 sæt før- og efterbilleder fra brystforstørrelse med eget fedt

Round block-brystløft kombineret med BFO med eget fedt

42-årig kvinde, som tidligere har fået 1 barn, får foretaget brystløft med round block teknik, hvor der alene skæres rundt om brystvorten.

Operationen er kombineret med injektion af eget fedt mhp. at forstørre brystet og udligne forskellen i størrelse.

Resultatet ses til højre 1 år efter operationen.

42-årig kvinde, 550 ml fedt i hvert bryst ad 2 omgange (set fra siden)

42 årig kvinde, 3 børn. brystforstørrelse med eget fedt fra lår, hofter, ryg og mave.

Højre billede efter behandling af 2 omgange med i alt 550 ml fedt i hvert bryst.

Lille brystløft og udligning af størrelsesforskel med eget fedt (set forfra)

42-årig kvinde, som tidligere har fået 1 barn, får foretaget brystforstørrelse og udligning af størrelsesforskel ved injektion af eget fedt.

Indgrebet er kombineret med et lille brystløft, såkaldt Round Block teknik, hvor der kun skæres rundt om brystvorten.

Resultatet ses i højre kolonne et år efter operationen.

Udskiftning af brystimplantater med 300 ml fedt i hver side (set fra siden)

Før-billede:
38 årig kvinde med runde siliconeimplantater på 225 ml, som hun ønsker fjernet.

Efter-billede:
Samme kvinde 4 måneder efter fjernelse af siliconeimplantater og samtidig brystforstørrelse med eget fedt fra lår og hofter, ialt 300 ml fedt på hver side.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.