Brystforstørrelse med brystimplantater i København

Ved indsættelse af brystimplantater kan man opnå større og flottere bryster. Implantaterne kan indeholde saltvand eller silikone, som har hver deres fordele og ulemper. Begge typer er tilgængelige i runde og dråbeformede udgaver.

Læs mere om brystforstørrelse med brystimplantater Læs mere

Der blev fundet 11 klinikker i , der tilbyder brystforstørrelse med brystimplantater:

Nyhed på Mylooks
Brystforstørrelse Med Implantater På Eksklusiv Klinik I Hjertet Af København
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig dette helt unikke tilbud i samarbejde med én af Danmarks mest eksklusive klinikker i hjertet af København!
30.899,-
34.600,-
schedule Tilbuddet slutter om 4 dage
Mylooks anbefaler
GHP Gildhøj Privathospital
I Brøndby
Brøndbyvester Boulevard 16
GHP Gildhøj Privathospital
 • Inkl. fuld bedøvelse, overnatning og BH
 • Der benyttes Motiva-implantater med livslang garanti mod ruptur
 • Inkl. 5 års kapselforsikring

Tillæg ved indlæggelse via armhulen eller ved større implantater end 500 ml.

Pris
kr 36.000,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 14.883,-, Total, der skal betales: kr 50.883,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.9 %
Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud
 • Dansk agent ordner det praktiske for dig

Dr. Ergün er én af de få tyrkiske plastikkirurger, som har fået optagelse i det amerikanske selskab af plastikkirurger, ISAPS, og samtidig har hans topanmeldelser givet ham status af “Top Doc” på det amerikanske svar på Mylooks, “RealSelf”. Hvert år valfarter turister fra især USA, men også Europa Asien og resten af verden til Dr. Özge Ergün Clinic i Istanbul for at komme i Dr. Ergüns kyndige hænder.

Pris
ca. kr 26.056,-
Omregnet fra
€ 3.500,-
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Inkluderer 5 års kapselforsikring
 • Mentor rundt implantat cohesiv I
 • 1 dags indlæggelse

Amalieklinikken bruger kun Mentorimplantater. Prisen inkluderer overnatning i klinikken, operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Udover implantater, tilbyder Amalieklinikken også brystforstørrelse med eget fedt. Læs mere om operationen og priser på vores hjemmeside. Behandlingerne er omfattet af Amaliegarantien, som også kan læses på vores hjemmeside.

Pris fra
kr 36.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 14.883,-, Total, der skal betales: kr 50.883,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.9 %
Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris fra
kr 32.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 13.570,-, Total, der skal betales: kr 45.570,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.2 %
Hovedstadens Plastikkirurgi
I København V
Vesterbrogade 10, 5. sal
Hovedstadens Plastikkirurgi
Når du kommer til en konsultation hos os, afsætter vi 1 time, hvor vi i ro og mag taler om dine ønsker og drømme i forhold til dine bryster. Vi ser på dig, din højde, ...
Pris fra
kr 33.500,-
Akademikliniken
I København K og Malmö
Akademikliniken
Pris fra
kr 37.500,-
AK Nygart
I København K, Lyngby, Malmø og Aarhus C
AK Nygart
Tillæg ved anatomiske implantater: kr. 5.000,- Tillæg ved implantater over 500 ml: kr. 5.000,- Tillæg ved evt. indlæggelse pr. nat: kr. 5.000,-
Pris
kr 27.000,-
Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Aleris-Hamlet anvender de anerkendte Mentor-implantater, som sikrer den højest mulige kvalitet. Som et helt unikt initiativ tilbyder vi dig 5 års garanti på brystfors ...
Pris fra
kr 33.900,-
Kysthospitalet Skodsborg
I Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125
Kysthospitalet Skodsborg
Pris
kr 35.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.