Priser på brystforstørrelse med brystimplantater

Ved indsættelse af brystimplantater kan man opnå større og flottere bryster. Implantaterne kan indeholde saltvand eller silikone, som har hver deres fordele og ulemper. Begge typer er tilgængelige i runde og dråbeformede udgaver.

Læs mere om brystforstørrelse med brystimplantater Læs mere

Der blev fundet 33 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystforstørrelse med brystimplantater:

13 anmeldelserstarstarstarstarstar
LUKSUS: Brystforstørrelse via Armhulen med Motiva, Overnatning og 5 års kapsel
Når kun det bedste er godt nok: Gildhøj giver dig et luksusforløb uden sidestykke, og til en uhørt lav pris. Motiva-implantater, indlæggelse via armhulen, fuld bedøvelse, overnatning og hele 5 års kapselforsikring får du lige nu til en uhørt lav pris.
28.900,-
36.700,-
 
Mylooks anbefaler
Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud
 • Dansk agent ordner det praktiske for dig
Pris
ca. kr 26.153,-
Omregnet fra
€ 3.500,-
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken

Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

Pris
ca. kr 31.523,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Estetikcentrum
I Malmø, Sweden
Studentgatan 6
Estetikcentrum
Pris fra
ca. kr 31.523,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR

Der kan være mange årsager til, at en kvinde på et tidspunkt i sit liv ønsker en brystforstørrende operation. Nogle kvinde føler, at brystet er for lille pga. manglende udvikling af kirtelvævet. Andre oplever, at brystet er mindsket efter amning eller som følge af almindelig aldring. Brystforstørrende operationer er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb i Danmark.
Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men også i nogle tilfælde en mere harmonisk facon. Er brystet slapt og hænger, må der som regel foretages en supplerende operation (brystløft) samtidig med eller efter indlæggelse af implantaterne for at få en tilfredsstillende facon af brystet. Vi udfører tillige udskiftning eller fjernelse af implantater, brystrekonstruktioner og brystvorterekonstruktioner.

Tryghed og naturlige resultater
Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat.

Brystforstørrelse
På Capio CFR anvender vi implantater af høj kvalitet af mærkerne Eurosilicone og Mentor. Alle implantater skal uanset mærke skiftes efter 10-15 år. Vi giver 5 års kapselgaranti, hvilket betyder, at hvis du inden for 5 år får behov for operation på grund af kapselskrumpning, tilbyder vi gratis operation af dette.
Der foreligger ingen videnskabelige undersøgelser, som har vist, at brystimplantater kan forårsage øget risiko for kræft eller bindevævssygdomme.
Brystimplantater påvirker ikke evnen til at kunne amme.

Silikoneimplantater
Et brystimplantat består af en silikonegele omgivet af en tyk, elastisk skal af silikone med en nubret overflade. Indholdet kan bestå af mere eller mindre tyktflydende silikonegele, og implantaterne kan være runde eller dråbeformede.
Moderne implantater holder i mange år - hvor længe kan ikke siges på forhånd, men man kan med rimelighed forvente en holdbarhed på mindst 10 år og formegentlig betydeligt længere. Man må dog tage med i sine overvejelser, at én eller flere udskiftningsoperationer eventuelt senere kan kommer på tale. Vi kan ikke, selv med de bedste brystimplantater, love, at de kan holde livsvarigt.

Garanti
På Eurosilicones implantater er der udvidet livstidsgaranti på implantatet, hvilket betyder, at garantien dækker implantatet i hele den tid, det er indopereret. Du kan læse mere om Eurosilicones implantater og om Eurosilicones udvidede livstidsgaranti på vores hjemmeside.
På alle Mentors silikoneimplantater er der livsvarig produktgaranti. Såfremt et implantat går i stykker, får man et nyt implantat - man skal dog selv betale for operationen. Såfremt et implantat går i stykker inden for 10 år, får man tillige 1000 Euro som hjælp til udgifter til operationen.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 28.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.125,-, Total, der skal betales: kr 40.125,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Inkluderer 5 års kapselforsikring
 • Mentor rundt implantat cohesiv I
 • 1 dags indlæggelse

Amalieklinikken bruger kun Mentorimplantater. Prisen inkluderer overnatning i klinikken, operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Udover implantater, tilbyder Amalieklinikken også brystforstørrelse med eget fedt. Læs mere om operationen og priser på vores hjemmeside. Behandlingerne er omfattet af Amaliegarantien, som også kan læses på vores hjemmeside.

Pris fra
kr 36.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 14.883,-, Total, der skal betales: kr 50.883,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.9 %
Løntoft Plastikkirurg
I Odense C
Filosofgangen 25
Løntoft Plastikkirurg
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet
 • Mange års erfaring

Indgrebet udføres i lokalbedøvelse + rus

Pris
kr 29.900,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.875,-, Total, der skal betales: kr 42.775,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Prisen er inklusiv kapselgaranti

Pris
ca. kr 31.523,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Holte Plastikkirurgiske Klinik
I Holte
Holte Midtpunkt 20, 3. tv.
Holte Plastikkirurgiske Klinik
Pris
kr 35.900,-
Privathospitalet Mølholm
I Vejle
Brummersvej 1
Privathospitalet Mølholm
Implantater: Mentor Cohesive
Pris
kr 38.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.