Priser på brystforstørrelse med brystimplantater

Ved indsættelse af brystimplantater kan man opnå større og flottere bryster. Implantaterne kan indeholde saltvand eller silikone, som har hver deres fordele og ulemper. Begge typer er tilgængelige i runde og dråbeformede udgaver.

Læs mere om brystforstørrelse med brystimplantater Læs mere

Der blev fundet 31 klinikker i og tæt på , der tilbyder brystforstørrelse med brystimplantater:

Nyhed på Mylooks
Brystforstørrelse Med Implantater På Eksklusiv Klinik I Hjertet Af København
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig dette helt unikke tilbud i samarbejde med én af Danmarks mest eksklusive klinikker i hjertet af København!
30.800,-
34.600,-
 
Mylooks anbefaler
Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
 • Mentor Runde inkl tryghedspakke
 • Sikkerhed og tryghed er vores topprioritet
 • Vi tager hånd om dig

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er det vigtigste altid, at vores patienter føler sig trygge og er helt tilfredse med processen og resultatet af behandlingen. Vi står altid klar med råd, vejledning og gode priser.

Vi har specialiseret os i plastikkirurgi og er eksperter inden for brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og øvrig kosmetisk plastikkirurgi. Du finder vores klinik centralt i Roskilde. Du er velkommen til at komme forbi klinikken til en konsultation.

Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken
 • Høj sikkerhed og kvalitet i både pleje og resultater
 • Det ydre er vigtigt for det indre
 • Vi tager os af dig hele vejen

Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

Pris
ca. kr 32.225,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud
 • Dansk agent ordner det praktiske for dig

Dr. Ergün er én af de få tyrkiske plastikkirurger, som har fået optagelse i det amerikanske selskab af plastikkirurger, ISAPS, og samtidig har hans topanmeldelser givet ham status af “Top Doc” på det amerikanske svar på Mylooks, “RealSelf”. Hvert år valfarter turister fra især USA, men også Europa Asien og resten af verden til Dr. Özge Ergün Clinic i Istanbul for at komme i Dr. Ergüns kyndige hænder.

Pris
ca. kr 26.037,-
Omregnet fra
€ 3.500,-
Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris fra
kr 32.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 13.570,-, Total, der skal betales: kr 45.570,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.2 %
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet
 • Mange års erfaring

Indgrebet udføres i lokalbedøvelse + rus

Pris
kr 29.900,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.875,-, Total, der skal betales: kr 42.775,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
Capio Privathospitaler
I Aarhus C, Odense, Skørping og Viborg
Capio Privathospitaler
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
 • Naturlige resultater

Der kan være mange årsager til, at en kvinde på et tidspunkt i sit liv ønsker en brystforstørrende operation. Nogle kvinde føler, at brystet er for lille pga. manglende udvikling af kirtelvævet. Andre oplever, at brystet er mindsket efter amning eller som følge af almindelig aldring. Brystforstørrende operationer er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb i Danmark.
Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men også i nogle tilfælde en mere harmonisk facon. Er brystet slapt og hænger, må der som regel foretages en supplerende operation (brystløft) samtidig med eller efter indlæggelse af implantaterne for at få en tilfredsstillende facon af brystet. Vi udfører tillige udskiftning eller fjernelse af implantater, brystrekonstruktioner og brystvorterekonstruktioner.

Tryghed og naturlige resultater
Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat.

Brystforstørrelse
På Capio CFR anvender vi implantater af høj kvalitet af mærkerne Eurosilicone og Mentor. Alle implantater skal uanset mærke skiftes efter 10-15 år. Vi giver 5 års kapselgaranti, hvilket betyder, at hvis du inden for 5 år får behov for operation på grund af kapselskrumpning, tilbyder vi gratis operation af dette.
Der foreligger ingen videnskabelige undersøgelser, som har vist, at brystimplantater kan forårsage øget risiko for kræft eller bindevævssygdomme.
Brystimplantater påvirker ikke evnen til at kunne amme.

Silikoneimplantater
Et brystimplantat består af en silikonegele omgivet af en tyk, elastisk skal af silikone med en nubret overflade. Indholdet kan bestå af mere eller mindre tyktflydende silikonegele, og implantaterne kan være runde eller dråbeformede.
Moderne implantater holder i mange år - hvor længe kan ikke siges på forhånd, men man kan med rimelighed forvente en holdbarhed på mindst 10 år og formegentlig betydeligt længere. Man må dog tage med i sine overvejelser, at én eller flere udskiftningsoperationer eventuelt senere kan kommer på tale. Vi kan ikke, selv med de bedste brystimplantater, love, at de kan holde livsvarigt.

Garanti
På Eurosilicones implantater er der udvidet livstidsgaranti på implantatet, hvilket betyder, at garantien dækker implantatet i hele den tid, det er indopereret. Du kan læse mere om Eurosilicones implantater og om Eurosilicones udvidede livstidsgaranti på vores hjemmeside.
På alle Mentors silikoneimplantater er der livsvarig produktgaranti. Såfremt et implantat går i stykker, får man et nyt implantat - man skal dog selv betale for operationen. Såfremt et implantat går i stykker inden for 10 år, får man tillige 1000 Euro som hjælp til udgifter til operationen.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 28.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 12.125,-, Total, der skal betales: kr 40.125,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.4 %
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Inkluderer 5 års kapselforsikring
 • Mentor rundt implantat cohesiv I
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi

Amalieklinikken bruger kun Mentorimplantater. Prisen inkluderer overnatning i klinikken, operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Udover implantater, tilbyder Amalieklinikken også brystforstørrelse med eget fedt. Læs mere om operationen og priser på vores hjemmeside. Behandlingerne er omfattet af Amaliegarantien, som også kan læses på vores hjemmeside.

Pris fra
kr 36.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 14.883,-, Total, der skal betales: kr 50.883,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.9 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Prisen er inklusiv kapselgaranti

Pris
ca. kr 32.225,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Estetikcentrum
I Malmø, Sweden
Studentgatan 6
Estetikcentrum
 • Danske kirurger og anæstesilæger - Men svenske priser!
 • Kun 30 min transport fra Københavns Hovedbanegård
 • Samme forsikring og garanti som i Danmark - Afbetaling muligt

Tag turen til Malmö og spar tusindvis af kroner. Du bliver opereret af danske kirurger med hjælp fra danske anestesilæger. Hvorfor betale mere, når du kan få samme kvalitet og services som i Danmark og spare mange penge?

Alle operationer på Estetikcentrum er omfattet af vores 1 års tryghedsgaranti. Så du er sikret på helt samme vilkår, som hvis du havde fået operationen i Danmark.

Vi tilbyder afbetaling, så du kan betale lidt hver måned istedet for et stort beløb.

Why spend more money when you can get the same surgery for much lower price. Do like thousands of other Danish people......, or something like this...

Pris fra
ca. kr 32.225,-
Omregnet fra
SEK 45.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.