Vi fandt 447 sæt før- og efterbilleder fra brystforstørrelse med brystimplantater

360 ml, 31 år

Silikoneimplantat fra Eurosilicone. Placeret delvist under brystmusklen. Adgang under brystet.

Rundt implantat - medium extra-high profile 360 ml.
Klinik: Capio CFR

220 cl

220 cl lav profil

Brystforstørrelse

Kirurg: Dr. Özge Ergün

375 cl

375 cl mellan profil

Mentor cohesive II, plus profil på 375 cc - fra siden

24-årig kvinde får brystforstørrende operation med Mentor cohesive II, plus profil på 375 cc placeret under brystmusklen med ar i brystfolden.

Opstramning af maveskind og brystforstørrelse (set forfra)

37-årig kvinde, som tidligere har fået to børn, får brystforstørrende operation med Mentor cohesive 2, 400 cc høj profil implantater, placeret under musklen med adgang under brystet.

Patienten har samtidig fået lavet en stor abdominalplastik.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.