Priser på botox mod håndsved

Botulinum toxin, også kaldet Botox, et effektivt lægemiddel til behandling af hyperhidrose (abnorm svedtendens). Ved at sprøjte Botox ind i det svedende område med mikroinjektioner i håndflade og i fingre, mindskes signalvejen fra nerveenderne til svedkirtlerne, hvorved svedproduktionen hæmmes. ...

Læs mere om botox mod håndsved Læs mere

Der blev fundet 5 klinikker i og tæt på , der tilbyder botox mod håndsved:

AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
 • Via en Mesogun sikrer vi en præcis injektion i den optimale dybde og mængde.
 • Højtuddannet personale med dybdegående kendskab til svedbehandling.
 • Bredeste udbud af specialer

På AROS Svedklinik anbefaler vi at behandle håndsved med Botulinum toxin, også kaldet botox, som er et effektivt lægemiddel til behandling af hyperhidrose. Ved at sprøjte Botox ind i det svedende område med mikroinjektioner i håndflade og fingre, blokeres signalvejen fra nerveenderne til svedkirtlerne, hvorved svedproduktionen hæmmes.
Botulinum toxin er faktisk et potent nervegiftstof udvundet fra bakterien Clostridium Botulinum. Men til behandlingsformål bliver Botulinum toxin fortyndet med saltvand, så det på ingen måde er farligt. Behandlingen har været hæmmet af en ikke ualmindelig bivirkning: forbigående svaghed i pincetgrebet efter behandling og til trods for at det ikke er farligt er det en generende komplikation for patienten. Derfor har vi på Aros Svedklinik designet den mest skånsomme og nøjagtige behandling. Vha. en Mesogun kan vi give medicinen i præcise mængder og i præcis dybde og fordeling i håndflade og fingre for at give den ønskede effekt og mindske risikoen for muskulære bivirkninger, som indtræder uhyre sjældent med vores set up. Behandlingen tager ca. 10 minutter.

Pris fra
kr 7.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 60 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 3.299,-, Total, der skal betales: kr 10.299,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 17.7 %
Privathospitalet Mølholm
I Vejle
Brummersvej 1
Privathospitalet Mølholm
Pris
kr 5.000,-
Jørgen Esmann ApS - Laserkirurgisk Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Jørgen Esmann ApS - Laserkirurgisk Klinik
Pris fra
kr 4.500,-
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
I København K
Ny Vestergade 1, 1. sal
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
Pris
kr 1.800,-
Citylaser
I Göteborg, Sweden
Norra Hamngatan 18
Citylaser
Pris
ca. kr 2.474,-
Omregnet fra
SEK 3.500,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.