Priser på botox mod håndsved

Botulinum toxin, også kaldet Botox, et effektivt lægemiddel til behandling af hyperhidrose (abnorm svedtendens). Ved at sprøjte Botox ind i det svedende område med mikroinjektioner i håndflade og i fingre, mindskes signalvejen fra nerveenderne til svedkirtlerne, hvorved svedproduktionen hæmmes. ...

Læs mere om botox mod håndsved Læs mere

Der blev fundet 4 klinikker i og tæt på , der tilbyder botox mod håndsved:

Citylaser
I Göteborg, Sweden
Norra Hamngatan 18
Citylaser
Pris
ca. kr 2.600,-
Omregnet fra
SEK 3.500,-
Dr. Esmanns Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Dr. Esmanns Klinik
Pris
kr 9.000,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
På AROS Svedklinik anbefaler vi at behandle håndsved med Botulinum toxin, også kaldet botox, som er et effektivt lægemiddel til behandling af hyperhidrose. Ved at spr ...
Pris fra
kr 7.000,-
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
I København K
Ny Vestergade 1, 1. sal
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
Pris
kr 1.800,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.