Priser på baldeløft

De fleste vil gennem tiden opleve, at deres bagdel begynder at vende sydpå. For nogle kan det ske i en sådan grad, at det kan forårsage problemer med selvtilliden. Personer, som har undergået et større vægttab, kan være stillet med samme problem, og i begge tilfælde kan det være svært at opnå ...

Læs mere om baldeløft Læs mere

Der blev fundet 2 klinikker i og tæt på
Danmark
, der tilbyder baldeløft:

AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Reduktion af hud på baller og lår (Tanga-løft) i fuld bedøvelse 58.000 kr.
Pris
kr 19.000,-
Plastikkirurgisk Klinik Prismet
I Århus C
Viborgvej 3
Plastikkirurgisk Klinik Prismet
Pris
kr 50.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.