Aquamid mod rynker/furer i ansigtet

Aquamid kan bruges til at udfylde større rynker og folder i huden, så disse udglattes. Aquamid har kun effekt på de dynamiske (mimiske) rynker, det vil sige rynker, der opstår når ansigtsmusklerne sammentrækkes. Produktet har ingen virkning på hverken de fine rynker i ansigtet eller på akne- ...

Om aquamid mod rynker/furer i ansigtet

Aquamid kan bruges til at udfylde større rynker og folder i huden, så disse udglattes. Aquamid har kun effekt på de dynamiske (mimiske) rynker, det vil sige rynker, der opstår når ansigtsmusklerne sammentrækkes.

Produktet har ingen virkning på hverken de fine rynker i ansigtet eller på akne-ar. Hertil er det nødvendigt med f.eks. dermabrasio-, peeling- eller laserbehandling.

Aquamid er kun velegnet, hvis rynkerne har en vis dybde, og de kan ikke fjerne rynkerne helt.

Dynamiske rynker vil uanset fyldstoffet fortsat opstå, så længe der er muskler, der trækker sig sammen. Ofte kombineres behandlingen derfor med muskellammende stoffer som Botox eller Dysport.

Generelt om indsprøjtning af permanent filler

Aquamid er en gennemsigtig gelé, der er fremstillet af vand (97,5%) og polyacrylamid. Det samme stof som også bruges til bløde kontaktlinser. Aquamid er et fyldstof, som kan give mere volumen til det behandlede område.

Injektion af Aquamid kan forstørre dine læber, hage eller næse. Den kan også fremhæve dine kæber eller kindben samt udfylde furer og folder i ansigtet, så disse udglattes.

Aquamid kan ikke nedbrydes af hudens enzymer, hvorfor der her er tale om et permanent fyldstof. Herved adskiller dette produkt sig fra f.eks. Perlane og Restylane, som giver et ikke-permanent resultat. Hvis du derfor er den mindste smule i tvivl, bør du ikke vælge Aquamid, men derimod et midlertidigt fyldstof. Det kosmetiske resultat er nemlig det samme.

Vær opmærksom på, at én behandling med Aquamid ikke altid er tilstrækkelig. Ofte skal der flere behandlinger til, for at opnå det ønskede resultat.

Få dette afklaret med din behandler ved konsulationen.

Proceduren

Behandleren vil starte med at desinficere din hud for at undgå infektion. Med en tynd nål injiceres Aquamid ind i det øverste lag af huden. Nålestikkene kan gøre en smule ondt. Antallet af stik afhænger af behandlingens karakter og omfang.

Bedøvelse

Ingen bedøvelse eller lokalbedøvelse. Behandlingen foretages ambulant.

Bi-virkninger

Efter behandlingen vil du opleve en let hævelse og en smule rødme på det behandlede område. Blodudtrædninger (blå mærker) og en prikken fornemmelse kan ligeledes forekomme.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for at bakterier føres ind under huden ved injektionen. Dette kan give infektion, som kan vise sig ved hævelser, intens varme og smerter. Der er risiko for at materialet flytter sig og giver et uønsket kosmetisk resultat, som ikke kan rettes op.

Ved indsprøjtning af et permanent materiale kan eventuelle komplikationer blive meget alvorlige. Materialet kan ikke fjernes igen uden stort besvær og skæmmende ar. De fleste læger fraråder brug af permanente fillers.

Heling og bedring

Arbejde kan genoptages straks efter behandling. Det tilrådes ikke at berøre det behandlede område indtil 6 timer efter behandling. Herefter kan let make-up også anvendes.

Derudover bør du ikke udsætte sit ansigt for kraftig sol eller solarium i op til 3 uger.

Behandlingens varighed

Behandlingen tager under en halv time.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Der må ikke anvendes medhjælp.
Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.)

textsms1
remove_red_eye59
watch_later 1 år, 7 måneder
Avatar of Dudi12 by Dudi12
textsms0
remove_red_eye18
watch_later 2 år
Avatar of JasminC by Jasmin
textsms0
remove_red_eye49
watch_later 2 år, 1 måned
Avatar of Hbo84 by Hbo84

Spørg Lægen: Nyeste ekspertsvar i Fjernelse af rynker

Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye9
watch_later 2 år, 7 måneder
by Anonym
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye18
watch_later 2 år, 9 måneder
Avatar of miss79 by Miss79
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye179
watch_later 2 år, 11 måneder
by Anonym
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.