Priser på ansigtsløft / ansigtsløftning

Et ansigtsløft kan afhjælpe dybe furer mellem næse og mund, slap og hængende hud på kæber og kinder samt folder og fedtdepoter på halsen.

Læs mere om ansigtsløft / ansigtsløftning Læs mere

Der blev fundet 28 klinikker i og tæt på , der tilbyder ansigtsløft / ansigtsløftning:

Nyhed på Mylooks
Farvel til Alderstegn: Ansigtsløft hos Estetikcentrum i Malmø
Kom af med alderstegn og føl dig ung igen! Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig et ansigtsløft, til drømmepris!
41.299,-
50.867,-
 
Mylooks anbefaler
Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
 • Sikkerhed og tryghed er vores topprioritet
 • Vi tager hånd om dig
 • Klinik beliggende centralt i Roskilde

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er det vigtigste altid, at vores patienter føler sig trygge og er helt tilfredse med processen og resultatet af behandlingen. Vi står altid klar med råd, vejledning og gode priser.

Vi har specialiseret os i plastikkirurgi og er eksperter inden for brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og øvrig kosmetisk plastikkirurgi. Du finder vores klinik centralt i Roskilde. Du er velkommen til at komme forbi klinikken til en konsultation.

Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris fra
kr 38.300,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 15.637,-, Total, der skal betales: kr 53.937,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.7 %
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet
 • Mange års erfaring

Lokalbedøvelse + rus.

Pris fra
kr 25.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 10.942,-, Total, der skal betales: kr 35.942,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.6 %
Capio Privathospitaler
I Aarhus C, Odense, Skørping og Viborg
Capio Privathospitaler
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
 • Naturlige resultater

Som en del af den naturlige aldringsproces, som alle mennesker gennemgår, mister huden sin elasticitet og spændstighed.
I ansigtet bliver hudfurene og linjerne dybere, og hudoverskuddet kan få kinder og mundvige til at søge nedad og ”hænge”.
Der findes forskellige typer ansigtsløftning, der tilpasses den enkelte patient.
Ved en klassisk ansigtsløftning fjerner man overskud af hud og evt. overskud af fedt og strammer den underliggende muskulatur op svarende til den nederste del af ansigtet og halsen.
En ansigtsløftning kan fjerne den løse hud, men ikke rynker. Hudens kvalitet vil være uændret. Såfremt man mest er kosmetisk generet af, at huden er rynket, vil man have en langt større effekt af en behandling mod rynker med f.eks. botolinumtoksin A eller fillers, peeling eller laserbehandling.
Den ideelle kandidat til en ansigtsløftning er en slank person i alderen 45-60 år med slap hud evt. med lokaliseret fedt under hagen og ikke for mange fine rynker.
Personer med en tyk, uelastisk hud vil næppe synes, der er den store forskel efter operationen.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 38.300,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 15.637,-, Total, der skal betales: kr 53.937,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.7 %
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken
 • Høj sikkerhed og kvalitet i både pleje og resultater
 • Det ydre er vigtigt for det indre
 • Vi tager os af dig hele vejen

Rabat i kombination med fedtsugning af hage, eller ydre pandeløft.

Pris fra
ca. kr 42.966,-
Omregnet fra
SEK 60.000,-
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • Stort ansigtsløft inkl. halsløft i fuld narkose
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Inkl. fuld bedøvelse
 • Tillæg ved samtidig fedtinjektion: 18.000 kr.
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi

Prisen inkluderer overnatning i klinikken, operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Behandlingen er omfattet af Amaliegarantien, som kan læses på vores

Pris fra
kr 62.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 23.412,-, Total, der skal betales: kr 85.412,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 11.8 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Ansigtsløft inklusiv fedtsugning af hagen: 74.000 SEK

Pris fra
ca. kr 42.966,-
Omregnet fra
SEK 60.000,-
Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • MACS-ansigtsløft
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud

Dr. Ergün er én af de få tyrkiske plastikkirurger, som har fået optagelse i det amerikanske selskab af plastikkirurger, ISAPS, og samtidig har hans topanmeldelser givet ham status af “Top Doc” på det amerikanske svar på Mylooks, “RealSelf”. Hvert år valfarter turister fra især USA, men også Europa Asien og resten af verden til Dr. Özge Ergün Clinic i Istanbul for at komme i Dr. Ergüns kyndige hænder.

Pris
ca. kr 34.591,-
Omregnet fra
€ 4.650,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.