Anmeldelser af filler mod rynker/furer i ansigtet

De midlertidige fillers (kendt under produktnavnene Perlane, Restylane, Juvederm, Teosyal, Belotero, Esthelis, Radiesse og Teosyal) kan bruges til at udfylde større rynker og folder i huden, så disse udglattes. En filler har kun effekt på de dynamiske (mimiske) rynker, det vil sige rynker, der o ... Læs mere

Læs mere om filler mod rynker/furer i ansigtet

91%
Syntes, det var det værd
Samlet karakter:
starstarstarstarstarstar
Ud fra 32 anmeldelser
 • Det var det værd

  29
 • I tvivl

  1
 • Var ikke det værd

  2
Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 1 af 4.
Vi fandt 32 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Birgitte abrahamsen
R
Foretaget i juni 2017
Kosmetisk Klinik v/Birgitte Abrahamsen

De gange jeg har fået behandling hos Birgitte har kun været positive. Vil klart anbefalede hende til Andre der går og vil have lavet lidt, hun er super dygtig og tryg at komme hos. Og resultatet er så flot.

starstarstarstarstar
Birgitte Abrahamsen
A
Foretaget i marts 2018
Kosmetisk Klinik v/Birgitte Abrahamsen

Super godt tilfreds med mit nye look, som stadig er naturligt, men meget forskelligt fra før - og det ment positivt. Vil meget gerne give anbefalinger til klinikken efter min gode behandling.

starstarstarstarstar
Thomas Jensen
L
Foretaget i august 2016
by Malling & Jensen

Meget professionel behandling, næsten smertefrit (i hvertfald ikke værre end at tage til tandlæge). Resultatet er lige som lovet/som jeg forventede. Jeg havde en del spørgsmål ifm forundersøgelsen og inden behandling ...

starstarstarstarstar
Karina Holm Malling
Å
Foretaget i maj 2015
by Malling & Jensen

Jeg vil anbefale by Malling og Jensen! Jeg kommer helt sikkert igen.

starstarstarstarstar
Birgitte Abrahamsen
H
Foretaget i maj 2015
Kosmetisk Klinik v/Birgitte Abrahamsen

Meget god atmosfære og tryg ved hele behandlingsforløbet, Altid rigtig gode resultater,har altid været meget tilfreds. Jeg syntes der er en meget god og venlig betjenning,føler mig godt modtaget.

starstarstarstarstar
Karina
Å
Foretaget i maj 2015
by Malling & Jensen

starstarstarstarstar
Thomas Bo Jensen
R
Foretaget i april 2015
by Malling & Jensen

Meget venlig og professionel læge. Tog sig god tid, gav grundig information, lovede ikke for meget. Jeg følte hurtigt tillid og var meget tryg ved behandligen. Der skal jeg også behandles næste gang.

starstarstarstarstar
Karina Malling, indehaveren
S
Foretaget i april 2014
by Malling & Jensen

Nu er det anden gang, at jeg kommer på klinikken, for at få Restylane-behandling. Man kan simpelthen ikke andet end at holde af Karina. Jeg føler mig velkommen, og hun har et herlugt overskud til udveklser meninger o ...

starstarstarstarstar
Jörg Bohn
B
Foretaget i februar 2012
Citadellkliniken

Jeg har haft en særdeles god oplevelse på Citadell Kliniken. Super professionelle, de tager sig rigeligt tid til dig, og Jörg Borg er virkelig kompetent! Realistiske perspektiver. Rigeligt med tid til forklarin ...

starstarstarstarstar
Birgitte Abrahamsen
Å
Foretaget i marts 2016
Kosmetisk Klinik v/Birgitte Abrahamsen

Side 134
Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt filler mod rynker/furer i ansigtet

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.