Priser på akne-behandling med laser/IPL

Aktiv akne, som i daglig tale kaldes bumser, kan reduceres ved hjælp af laser eller intenst pulserende lys (IPL). Behandlingen kan bruges i supplement til medicinsk behandling.

Læs mere om akne-behandling med laser/IPL Læs mere

Der blev fundet 10 klinikker i og tæt på , der tilbyder akne-behandling med laser/IPL:

Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris fra
ca. kr 2.514,-
Omregnet fra
SEK 3.500,-
Clinic 59
I Fredericia
Bødkervej 3
Clinic 59
Pris fra
kr 1.500,-
Dr. Esmanns Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Dr. Esmanns Klinik
Behandling af aktiv acne og ar efter acne. Behandling af acne er først og fremmest en medicinsk behandling som hudlæger er specialister i. Behandlingen omfatter rå ...
Pris fra
kr 4.000,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Aktiv acne, afhængigt af områdets størrelse, minimum kr. 2.000,- Mod ar efter acne, afhængigt af områdets størrelse, minimum, kr. 1.500,-
Pris fra
kr 2.000,-
Speciallægeklinikken Skønvirke
I Kastrup og Roskilde
Speciallægeklinikken Skønvirke
Pris fra
kr 1.600,-
MagicLaser
I Frederiksberg
Falkoner Alle 96
MagicLaser
Pris
kr 1.650,-
Klinik Skou
I København K
Rådhusstræde 11, 2. sal
Klinik Skou
Pris fra
kr 1.200,-
CK Kosmetisk Klinik
I Åbenrå
Nørretorv 3
CK Kosmetisk Klinik
Prisen afhænger af områdets størrelse. Behandlingen udføres af certificeret sygeplejerske.
Pris fra
kr 850,-
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
I København K
Ny Vestergade 1, 1. sal
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
Vi behandler akne ved hjælp af IPL/MatrixRF behandling. Ved kombination af disse opnås det bedste resultat, da der både behandles med IPL og radiofrekvens.
Pris fra
kr 600,-
Future Skincare
I Aalborg C
Prinsensgade 46
Future Skincare
også effektiv Diamantslibning/peeling med Pristine
Pris fra
kr 1.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.