Priser på opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)

Hvis maveskindet er slapt, ofte efter graviditet eller et stort vægttab, kan det strammes op med en abdominalplastik / maveplastik. Operationen kaldes også opstramning af maveskind.

Læs mere om opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) Læs mere

Der blev fundet 33 klinikker i og tæt på , der tilbyder opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik):

9 anmeldelserstarstarstarstarstar
Forandret Figur: Opstramning af maveskind
Når kun det bedste er godt nok: Gildhøj giver dig et luksusforløb uden sidestykke, og til en uhørt lav pris. Lige nu tilbyder de 13 % rabat på maveplastik.
17.999,-
20.700,-
 
Mylooks anbefaler
Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Miniabdominalplastik: 24.000,- Abdominalplastik: 39.900,-
Pris
kr 39.900,-
Amalieklinikken A/S
I og København K
Amalieklinikken A/S
 • Fuld bedøvelse
 • 1 dags indlæggelse
Pris fra
kr 45.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 17.835,-, Total, der skal betales: kr 62.835,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.3 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris fra
ca. kr 37.449,-
Omregnet fra
SEK 54.000,-
Estetikcentrum
I Malmø, Sweden
Studentgatan 6
Estetikcentrum
Pris
ca. kr 31.901,-
Omregnet fra
SEK 46.000,-
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken

hel med flytning af navlen 42 000
nedre del af maven 26 000

Pris
ca. kr 31.901,-
Omregnet fra
SEK 46.000,-
Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR

Abdominalplastik er et kosmetisk indgreb, der opstrammer slapt maveskind, der især opstår efter stort vægttab og/eller graviditeter. Formålet med operationen er at stramme maveskindet op og fjerne hudoverskuddet. Er der slaphed i bugvægsmuskulaturen, strammes denne også op (bugvægsplastik). Navlen bevares, og operationen kan eventuelt kombineres med fedtsugning.
Forudsætningen for et godt resultat er, at man ikke er overvægtig. Overvægtige patienter skal tabe sig inden operationen. Rygere skal desuden ophøre med rygning inden operationen, idet både overvægt og rygning øger risikoen for komplikationer betydeligt.
Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 32.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 13.570,-, Total, der skal betales: kr 45.570,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.2 %
Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • inkl. fedtsugning
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud
Pris
ca. kr 29.491,-
Omregnet fra
€ 3.950,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Inkl. bugvægsopstramning: + 5.500 kr. Mini-maveplastik i lokalbedøvelse: 19.000 kr. Maveopstramning, fuld bedøvelse: 34.500 kr. Helkropsløft i fuld bedøvelse: 68 ...
Pris fra
kr 19.000,-
Plastikkirurgi i Hässleholm AB
I Stoby, Sweden
Hässleholmsvägen 1
Plastikkirurgi i Hässleholm AB
Pris fra
ca. kr 13.870,-
Omregnet fra
SEK 20.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.