Priser på opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)

Hvis maveskindet er slapt, ofte efter graviditet eller et stort vægttab, kan det strammes op med en abdominalplastik / maveplastik. Operationen kaldes også opstramning af maveskind.

Læs mere om opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) Læs mere

Der blev fundet 32 klinikker i og tæt på , der tilbyder opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik):

Nyhed på Mylooks
Elsk Din Krop Igen Med en Mommy Makeover
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig Mommy Makeover, til drømmepris!
66.900,-
72.167,-
 
Mylooks anbefaler
Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • Fuld bedøvelse
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”

Amalieklinikken er det største kosmetiske privathospital i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Konceptet er maksimal sikkerhed og tryghed, leveret af vores mange speciallæger som alle har en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet.

Klinikken har 3 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Pris fra
kr 45.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 17.835,-, Total, der skal betales: kr 62.835,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.3 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris fra
ca. kr 38.669,-
Omregnet fra
SEK 54.000,-
Capio Privathospitaler
I Aarhus C, Odense, Skørping og Viborg
Capio Privathospitaler
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
 • Naturlige resultater

Abdominalplastik er et kosmetisk indgreb, der opstrammer slapt maveskind, der især opstår efter stort vægttab og/eller graviditeter. Formålet med operationen er at stramme maveskindet op og fjerne hudoverskuddet. Er der slaphed i bugvægsmuskulaturen, strammes denne også op (bugvægsplastik). Navlen bevares, og operationen kan eventuelt kombineres med fedtsugning.
Forudsætningen for et godt resultat er, at man ikke er overvægtig. Overvægtige patienter skal tabe sig inden operationen. Rygere skal desuden ophøre med rygning inden operationen, idet både overvægt og rygning øger risikoen for komplikationer betydeligt.
Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 32.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 13.570,-, Total, der skal betales: kr 45.570,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.2 %
Pfeiffer Plastikkirurgi
I Roskilde
Algade 4, 1.
Pfeiffer Plastikkirurgi
 • Sikkerhed og tryghed er vores topprioritet
 • Vi tager hånd om dig
 • Klinik beliggende centralt i Roskilde

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er det vigtigste altid, at vores patienter føler sig trygge og er helt tilfredse med processen og resultatet af behandlingen. Vi står altid klar med råd, vejledning og gode priser.

Vi har specialiseret os i plastikkirurgi og er eksperter inden for brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og øvrig kosmetisk plastikkirurgi. Du finder vores klinik centralt i Roskilde. Du er velkommen til at komme forbi klinikken til en konsultation.

Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris fra
kr 41.700,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 16.753,-, Total, der skal betales: kr 58.453,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 12.5 %
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken
 • Høj sikkerhed og kvalitet i både pleje og resultater
 • Det ydre er vigtigt for det indre
 • Vi tager os af dig hele vejen

hel med flytning af navlen 42 000
nedre del af maven 26 000

Pris
ca. kr 32.941,-
Omregnet fra
SEK 46.000,-
CPH Plastikkirurgi
I København K
Hovedvagtsgade 6, 3. Sal tv
CPH Plastikkirurgi
 • Kosmetisk Plastikkirurgi med fokus på dig
 • Central beliggenhed ved Kongens Nytorv
 • Høj faglighed og tryghed

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vores kirurg er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Dr. Özge Ergün Clinic
I Istanbul og København K
Dr. Özge Ergün Clinic
 • inkl. fedtsugning
 • ISAPS-certificeret plastikkirurg
 • Kontakt os for at få et personligt tilbud

Dr. Ergün er én af de få tyrkiske plastikkirurger, som har fået optagelse i det amerikanske selskab af plastikkirurger, ISAPS, og samtidig har hans topanmeldelser givet ham status af “Top Doc” på det amerikanske svar på Mylooks, “RealSelf”. Hvert år valfarter turister fra især USA, men også Europa Asien og resten af verden til Dr. Özge Ergün Clinic i Istanbul for at komme i Dr. Ergüns kyndige hænder.

Pris
ca. kr 29.384,-
Omregnet fra
€ 3.950,-
Alberius Plastikkirurgi
I Helsingborg, Sweden
Karl X Gustavs Gata 61 B
Alberius Plastikkirurgi
Pris fra
ca. kr 34.015,-
Omregnet fra
SEK 47.500,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.