Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg i Nordsjælland

Ved en operation af de øvre øjenlåg fjerner man overskydende hud og fedt, så man får et mere positivt ansigtsudtryk, glattere og fastere hud, samt ofte et forbedret synsfelt.

Læs mere om øjenlågsoperation af øvre øjenlåg Læs mere

Der blev fundet 13 klinikker i , der tilbyder øjenlågsoperation af øvre øjenlåg:

Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Pris
kr 11.800,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 5.735,-, Total, der skal betales: kr 17.535,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 15 %
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris
ca. kr 14.284,-
Omregnet fra
SEK 20.000,-
Holte Plastikkirurgiske Klinik
I Holte
Holte Midtpunkt 20, 3. tv.
Holte Plastikkirurgiske Klinik
Pris
kr 10.500,-
Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik
I Hørsholm
Gammel Hovedgade 14, st.
Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik
Hængende øjenlåg og poser under øjnene opereres ved at fjerne overflødigt fedt og hud. Det trætte eller for tidligt ældede udseende afhjælpes.
Pris
kr 9.500,-
Øjenkirurgisk Center
I Ballerup
Bydammen 1E
Øjenkirurgisk Center
Operation for tunge øjenlåg og løs hud koster 6.000 kr. per øje, alt inklussiv. I prisen indgår selve operationen og to efterkontroller.
Pris
kr 12.000,-
Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Pris
kr 10.500,-
AK Nygart
I København K, Lyngby, Malmø og Aarhus C
AK Nygart
Pris
kr 10.500,-
Lyngby Plastikkirurgiske Klinik
I Kgs. Lyngby
Lyngby Hovedgade 57B
Lyngby Plastikkirurgiske Klinik
Pris
kr 9.000,-
Aleris-Hamlet Hospitaler
I Søborg, Esbjerg, Herning, Aalborg SV, København Ø og Aarhus N
Aleris-Hamlet Hospitaler
Pris
kr 11.100,-
Kysthospitalet Skodsborg
I Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125
Kysthospitalet Skodsborg
Pris
kr 11.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.