Priser på øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Ved en operation af de øvre øjenlåg fjerner man overskydende hud og fedt, så man får et mere positivt ansigtsudtryk, glattere og fastere hud, samt ofte et forbedret synsfelt.

Læs mere om øjenlågsoperation af øvre øjenlåg Læs mere

Der blev fundet 39 klinikker i og tæt på , der tilbyder øjenlågsoperation af øvre øjenlåg:

9 anmeldelserstarstarstarstarstar
Øjenlågskirurgi! Åbn dine øjne til et nyt og yngre look -
Når kun det bedste er godt nok: Gildhøj giver dig et luksusforløb uden sidestykke og til en meget lav pris. Lige nu tilbyder de op til 21 % rabat på øjenlågskirurgi.
8.499,-
10.700,-
 
Mylooks anbefaler
Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Pris
kr 10.500,-
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris
ca. kr 13.870,-
Omregnet fra
SEK 20.000,-
Estetikcentrum
I Malmø, Sweden
Studentgatan 6
Estetikcentrum
Pris
ca. kr 13.870,-
Omregnet fra
SEK 20.000,-
Citadellkliniken
I Landskrona og Malmø
Citadellkliniken

27000 ved kombination af øvre og nedre.

Pris
ca. kr 13.870,-
Omregnet fra
SEK 20.000,-
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
I Odense C
Filosofgangen 25
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik
 • Professionel og yderst kompetent behandling
 • Etikken er i højsædet
 • Mange års erfaring

Ved kosmetiske operationer sikrer plastikkirurgen sig gennem grundig dialog, at patientens forventninger er afklaret, og at der opnås en fælles forståelse for målet med behandlingen.

Vi forsøger, at gøre det nemt og så bekvemt som muligt for dig, både før, under og efter operationen.

Mange års erfaring indenfor faget har rustet Erik Løntoft til at foretage alle operationer i lokalbedøvelse. Patienterne undgår hermed de ulemper som fuld narkose kan medføre.

Pris
kr 8.400,-
Eller

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 4.394,-, Total, der skal betales: kr 12.794,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 16.1 %
Amalieklinikken A/S
I og København K
Amalieklinikken A/S
Pris fra
kr 11.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 5.420,-, Total, der skal betales: kr 16.420,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 15.2 %
Capio CFR
I Kgs. Lyngby, Odense, Skørping, Aarhus C og Viborg
Capio CFR

Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Dette kan bevirke, at de øvre øjenlåg bliver tunge. Under øjnene kan tilsvarende dannes poser med overskud af hud og fedt. En øjenlågsoperation har til formål at fjerne overskydende hud og et eventuelt overskud af fedtposer.
Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat.
Tunge øvre øjenlåg
Snittet lægges skjult i globelinjen.
Poser under øjnene
Såfremt der både er overskud af fedt og rigelig hud, lægges snittet langs med vippekanten. Hvis overskud af hud og fedt er placeret ned mod kinden, lægges snittet her. Såfremt man kun har poser under øjnene uden overskud af hud, lægges snittet i slimhinden i nedre øjenlåg, således at man ikke får ar i huden.
Resultatet er principielt varigt, men de fortløbende aldersforandringer kan medføre ønsket om en ny operation fra 5-10 år efter den første.
Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Pris fra
kr 10.000,-
Eller fra

closeFinansiering med Mylooks OperationsLån

Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 5.025,-, Total, der skal betales: kr 15.025,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 15.5 %
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Løft af øvre øjenlåg (fedtpuder: +1000 kr) 9.300 kr.
Pris fra
kr 9.800,-
Plastikkirurgisk Klinik Prismet
I Århus C
Viborgvej 3
Plastikkirurgisk Klinik Prismet
Pris
kr 14.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.