Patientanmeldelser af Clinicus

Vi har endnu ikke modtaget et tilstrækkeligt antal bedømmelser af denne klinik til at kunne beregne en samlet karakter.

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Clinicus

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
 • fredag
  10:00 - 15:00
location_onVilnius, Klaipeda, København K

Vedrørende konsultation

For at få en personlig vurdering og pris, bedes du sende os en mail med et par billeder af dig selv, hvor man tydeligt kan se det område, du gerne vil have lavet. Det er helt uforpligtende.

For internationale patienter tillægges €270 til operationsprisen. Dette dækker blodprøver og øvrige tests, medicin, samt alle transfers fra/til lufthavn og fra/til hotel og klinik med privatchauffør.

Vilnius

Clinicus Vilnius, V. Grybo 17-135, 10318 Vilnius,

Klaipeda

Clinicus Klaipeda, Liep? G. 53A, 92191 Klaipeda,

København K

Flæsketorvet 68, 1711 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.